Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már voltál hasonló helyzetben, mit javasolnál?
A kapcsolatom vele már másfél éve tart. Hatalmas szerelem van köztünk még mindig, az az igazi rózsaszín felhős...bármit megtennék érte, ha kell az életem is oda adnám...ez kölcsönös.
Házas ember, viszont nem ez az ok amiért még képtelen velem együtt élni. Van két gyerkőc, akiket ugyan úgy szeret ahogy engem. Sajnos a feleség velük zsarolja őt, hogy ha el költözik vagy el válik tőle, soha többé nem láthatja a gyerekeit, ő lesz a legrosszabb apa a világon, ellene fogja nevelni őket hogy megútálják egy életre. Ha nem lennének gyerekek már rég egymáséi lehetnénk de így... Nagyon szeretem!
Rettentő naiv vagy, mert beveszed ezt a dumát a gyerekektől. Pedig nem róluk van szó, hanem a f*szinak ez a legkényelmebb megoldás. És miért is vállalna bármi plusz kellemetlenséget, ha jelen felállásban mindkét nőtől megkapja, amit akar?
Én nem ítéllek el, mert szerelmes vagy.
De pofára fogsz esni. Igazából minél előbb, annál jobb, mert te is öregszel, és ha túl sok időt vesztegetsz erre a pasira, akkor már a te esélyeid is lényegesen csökkennek arra a bizonyos boldogságra, ami után sóvárogsz.
Persze, nem egy olyat láttam, hogy a fickónak még nyugdíjas korában is megvolt a feleség is, a szerető is. Szóval bele lehet ragadni egy ilyen helyzetbe akár ítéletnapig is.
8/10
Egyáltalán nem vergődök.
A kérdésem elsősorban azokhoz szólt akik jártak már hasonló cipőben.
El engedték a szerelmet vagy kitartottak és beteljesült a szerelmük?!
Ismét egy ostoba, hiszékeny liba. 👏
Várjá rá 50 évig is, ráérsz.
Jaj, 17, hát Őőőőő nem olyan!! :)
(Bocsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!