Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már hasonló válaszút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már hasonló válaszút előtt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Januárban megismerkedtem egy számomra csodálatos nővel. viszont akkor is visszajöttem külföldre dolgozni és most voltam otthon nyáron, de most is visszajöttem. igazából csak a pénz miatt vagyok itt viszont rohadtul nem kellett volna visszajönnöm mert közben összejöttünk és rettenetesen hiányzik. Félreértés ne essék mindkettőnk szerette a másikat már januárban szóval nem a rózsaszín köd beszél belőlem. Amióta itt kint vagyok kb. három hete folyamatosan féltékenykedek. ha bemegy városba barátnőivel akkor azon hisztizek ha elmegy bulizni akkor azon hisztizek és mindig ezen veszünk össze, hogy biztos pasizni megy. Tudom ez nagyon gyerekes viszont nekem ezzel kapcsolatban vannak nagyon rossz élményeim például a megcsalás. Próbálok bízni benne viszont ehhez még idő kell annak ellenére is, hogy ő is rengeteget csalódott és elmondása szerint olyan barmokkal volt dolga, hogy rajtam kívül gyakorlatilag utálja a pasikat. Viszont mikor ott vagyok vele akkor minden problémánk megszűnik. És azért vagyok külföldön, mert évek alatt egyenes behoztam az életem viszont a fejembe vettem, hogy nekem kell otthonra egy autó (nem olyan drágára kell gondolni) . Csak amivel tudok munkába járni stb. viszont rohadtul vágyakozunk egymás után. Úgy érzem lassan kikészít ez az érzés, hogy nem vagyok vele. Ti mit tennétek a helyemben? Haza mennétek egy biztosnak tűnő szerelem reményében vagy futnátok egy hamis egzisztencia után? Valaki volt már ilyen helyzetben? Valaki feladta mindenét a szerelméért? Van egy ilyen buta szokásom, hogy minden rögtön kell és úgy érzem más már sokkal előrébb tart az életben mint én 26 évesn. Ő is azt mondta, hogy menjek haza és mivel mindketten dolgozunk majd idővel közösen megvesszük ami kell. Ami teljesen reális viszont csalódásként élem meg azt, hogy négy év után üres zsebbel térek haza.Talán ezt az ürességérzetet próbálom kompenzálni

2022. aug. 7. 08:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
*ja és nem diplomás, nem tudom milyen IT emberkékről beszélünk
2022. aug. 10. 12:47
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Munkát lehet másikat találni, a nagy Ő-ből fene tudja hány van. Lehet csak 1. Szerinted mit kéne tenni?
2022. aug. 10. 16:10
 13/20 anonim válasza:
100%

Abban biztos vagy, hogy a lány is ennyire szeret téged? Mond olyanokat például, hogy "de jó lenne ha itt lennél" és érzed, hogy ezek nem csak szavak, hanem tényleg hiányzol neki? Beszél arról, hogy milyen lenne együtt, mit kellene tennetek a jövőben?

Ha hazajönnél, lehet heti 3-szor továbbra is eljárna a megszokott barátnőivel, meg ide-oda.

Átmenetileg nem tudnál többször hazajönni vagy ő kimenni?

Itthon tudnál a szakmádban elég összegű pénzt keresni?

Ha nem jön össze a lánnyal, összecsomagolnál és könnyen tudnál kinn újra munkát találni?

2022. aug. 16. 13:43
 14/20 anonim ***** válasza:
61%

Ne add fel a kulfoldi munkadat. Fontosabbak a hosszutavu celok, mint 1-1 szerelem, akkor is ha ugy erzed o az igazi. A penzt nem boldogit, de a penz hianya frusztralo tud lenni es vita forrasa egy kapcsolatban.

Szoval stabil exisztencia megteremtese a legfontosabb, majd az utan johet barki mas. Mert akkor a barki massal szabadabban es boldogan tudod elni majd az eleted, ha nem kell semmin aggodnod. Raadasul ilyen fiatalon van meg idod megtalalni az "igazit". Viszont munkara ilyen korban vagy a legalkalmasabb.

2022. aug. 16. 17:29
 15/20 anonim ***** válasza:
*egzisztencia
2022. aug. 16. 18:12
 16/20 anonim ***** válasza:
15: Bocsi, de meg ra is kerestem, hogy ne maradjon ki betu :D aztan elso talalat idegen szavak szotara volt :D " [link] Aztan toltam egy copypaste. Akkor ezek szerint helytelen ez az alak a magyar nyelvben :)
2022. aug. 16. 18:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Az oldal nem található
2022. aug. 16. 19:49
 18/20 anonim ***** válasza:
17: szerkeszteni nem lehet, azt hittem megoldod :) Idezojel nem tetszett neki: [link]
2022. aug. 16. 19:54
 19/20 anonim ***** válasza:
54%

Fel ne add a kinti munkádat,örülj hogy megvetetted a lábad kint.

A lányt rá kell venned hogy menjen ki hozzád, sokkal jobban jártok

ha mindketten ott dolgoztok,itt hamarosan semmi se lesz,

csak 3 millió birka fog pslogni és legelni menni,mert kajára se lesz

pénze.A féltékenység helyett meg oszdd be a napod,a pénzed,

tűzz ki célokat.Az autó is teljesen jó elsőnek.26 évesen még ne

akarj 50 milliós házat és autót, majd meg lesznek 35-40-re nyugi.

2022. aug. 17. 11:36
 20/20 anonim ***** válasza:
70%
Teljesen igaza van az utolsónak, párommal hosszas várakozás, tanakodás, tervezés után pár héten belül megpattanunk innnen. Egyáltalán nem örömmel teszem, mindent hátrahagyni piszok nehéz, de itt csak a kilátástalanság van.
2022. aug. 17. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!