Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önzőség válaszút elé állítani a párom?
Kezdenek kiakasztani a hobbijai. Nem lehet majdnem sehova elmenni, kb semmit csinálni, mert hol lesz a kutya, erre a versenyre készül, arra a meghívásra megy el.. stb.
Már az elején se éreztem a dolgait hozzám közelállónak, de most már úgy érzem el is távolodtam tőle.
Önzőség volna tőlem megkérdezni mi neki a fontosabb?
Nem a hobbija a gond.
A gond nálad van.
Két külön világ vagytok.
A hobbija is ő maga, a személyiségének a része.
Ha lemondana bármelyikről, akkor önmagát amputálná.
Tehát, szerintem, rosszul közelíted meg a dolgot.
Egyszerűen nem illetek össze.
Ő majd talál magának valakit, akinek szintén ugyanaz a hobbija,
életformája, mint neki.
Te is majd találsz olyan fiút, férfit, akivel hasonló
az életformátok, érdeklődési körötök.
Tilos a másiknak a szemére hányni, vita és veszekedés alapjául
kezelni az olyan hobbikat, melyek által teljesnek élik meg az életüket.
Én nagyon szeretem a komoly zenét. Egészen kicsi koromtól már vittek a szüleim az Operába, Zeneakadémiára, vidékre és sokfelé koncertekre.
Rengeteg felvételem van, sőt, a szüleimnek több száz darabos bakelit-lemez gyűjteménye.
Ha egy férfi feltételül szabná, hogy márpedig ne hallgassak úton-útfélen komolyzenét, otthon, munka közben is, akkor tőle válnék meg és nem önmagamtól.
Nem tudom, érted-e.
Erre tudok mondani egy példát: Van egy 7 éves szobamacskám , barátommal 5 éve vagyok együtt, tehát a macskám előbb megvolt. Mi a barátommal albérletben lakunk egy nagyvárosban, de anyukám vidéki, eddig vele lakott a macskám, de anyukám kijár külföldre dolgozni, így a macskám költözött hozzám az albérletbe. :D Nos a barátom utálja macskákat, az enyémet is, így volt vita bőven. Megkért, hogy adjam el a macskámat, mert ő nem szereti. Ez természetesen szóba sem jöhetett, imádom a cicát, rengeteg emlék fűz hozzá.
Erre én mondtam,hogy eladom, ha az életben soha többé nem megy ki horgászni.(Az élete a horgászat.)
Ezzel egyből megértette, hogy a macska nekem olyan fontos, mint neki a horgászat, azóta boldogan élünk hármasban a macskámmal :D
Ha ez már a kapcsolatotok alatt alakult volna így, akkor azt mondanám jogos. De már így ismerted meg. Ha ez nem felelt meg neked (amit egyèbkènt teljesen megèrtek), akkor nem kellett volna belemenni ebbe a kapcsolatba. Most utólag kèrni, meg elvárni, hogy változtasson az èletritmusán már azèrt nem fer.
Ezèrt van az "ismerkedős szakasz", hogy lássátok egymáshoz valók vagytok-e. Ha már akkor se èrezted, hogy ez problèmás, akkor mièrt?
Nem tűnt fel, hogy ennyire sok időt tölt vele, felébe csak pár hónapja kezdett bele és sajnos nem tudtam megtippelni, hogy ennyire elszalad vele a ló.
Meg rengeteg dolog már a kapcsolatunk alatt derült ki, aminek nyomát se fedeztem fel amikor még csak barátok voltunk vagy randiztunk. 1-2 dolog volt, amire így utólag jöttem rá, hogy basszus feltűnhetett volna :/
#2-es... igen értem.
Megpróbálok vele még beszélni. Hátha meg tudjuk valahogy beszélni:)
Szerintem az első 4 válasz helytálló (tehát a 3-as válasz is).
Kedves Kérdező, nem minden tulajdonság mutatkozik az első néhány randevún. Azért kell randevúzni, ismerkedni, beszélni mindenről. Kutyatartás előtt is lehet beszélgetni a kedvenc állatokról (van-e, melyik, van-e hobbi, micsoda?). Nálatok most jött elő a fiú hobbija. Ezt vagy elviseled (aligha), vagy ő enged belőle (aligha), tehát marad a búcsú nehéz pillanata. Ha Te eltűröd a hobbiját, időnként fel-felhánytorgatod majd neki, ami vitát eredményez. Hasonlóan fennáll az eset fordítva is, ha ő lemond a kutyáról.
Ha leültök ezt megbeszélni és dűlőre juttok, akkor kell, hogy aki enged, azt csak akkor tegye, ha valóban zokszó nélkül lemond a másik javára.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!