Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom válaszút elé állított. Választanom kell közötte és a munkám között.!?
Maradnék.
Miért akar hazaköltözni?
Kevés az infó, fontos lenne, hogy pl ő MIÉRT akar ennyire vidékre költözni.
Mondjuk ha képes ultimátumot adni, akkor nem biztos, hogy érdemes vele maradni....de el tudom képzelni, hogy van rá valami oka, szóval nagyban függ attól, hogy MIÉRT akarja ezt.
Akárhogy is nézem én a pasit hagynám ott!
N27
Ebből úgy tűnik, hogy ő jött utánad, a családja viszont otthon van. Mivel válaszút elé állít, jó eséllyel nincs megfelelő képzettsége vagy akarata, hogy normális munkát találjon, ami valljuk be, Budapesten azért a vicc határát súrolja. Az, hogy zsarol, arra utal, hogy jó eséllyel frusztrálja, hogy te jobban keresel nála, ergó feltehetően le akar rántani.
Ezt csak a kérdésedből következtettem; lehet, hogy nem így van. Ezzel együtt egy párkapcsolatban ilyen ultimátum nincs, mert ha felmerül, akkor annak a kapcsolatnak már régen annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!