Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha irígy vagyok a saját páromra, akkor valojában nekem toxic a kapcsolat és lépjek ki?

Figyelt kérdés

2022. aug. 6. 09:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Szóval a párom tudta nélkül egy viszonyítási alapot ad magamhoz.

Ami addig bennem nem volt.

Pl van egy hiányosságom, gyengém vagy hibám. Ezzel éldegéltem békében. Békében önmagammal elfogadva önmagam.

Viszont ezekben a dolgokban benne egyenesen profizmus van. És latom azt hogy amikben én alulteljesítek abban neki mérhetetlen sikerei vannak.

Öntudatlanul is kialakul az bennem hogy hozzá hasonlitom magam. És egyre kisebbnek látom magam. A hibámat meg egyre nagyobbnak. Volt pár gyenge kapálózásom fejlődni ugyan és kudarcot vallottam.

Nap mint nap látom azt benne ami bennem nincs meg amiben én gáz vagyok

2022. aug. 6. 10:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Vannak emberek, akik mellett kevésnek érezzük magunkat, és nem feltétlen kell ehhez sikeresebbnek lenniük. Volt olyan barátom, akinek az egyetlen sikere az volt, hogy kva jól nézett ki, én meg sportos diplomás sikeres nő létemre mellette mégis egy kis szerencsétlenségnek éreztem magam. Mert az önbizalma a plafont verdeste és sosem dicsérgetett engem, hanem inkább ha valami apróságot elrontottam, jött ez a “de kis béna vagy” és így persze, hogy lebecsültem magam.

A mostani párom nagyon sikeres, cégei vannak, mégsem érzem kevésnek magam mellette, mert mindig dicsérget, érezteti, hogy odavan értem. Lehet rossz partnerrel vagy.

2022. aug. 6. 10:32
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem! Rosszul fogalmazol, és akkor valószínűleg irreálisan éled meg a szituációt! Nem ő mérgez téged. Nem ő "tudta nélkül egy viszonyítási alapot ad magamhoz." Nem adja ő ezt, ezt TE éled meg így.

Hát ha te azt mondod, nem érzed magad elég jónak mellette, meg szerinted ő ilyeneket ad, neki teszel szívességet, ha szakítasz vele! Persze, lehet, hogy te boldogabb lehetsz mással. Próbáld meg akkor. Főleg ha te ebben a hitben élsz, hogy te ebben a szituációban csak így tudsz érezni :)

2022. aug. 6. 10:37
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem neki teszek szívességet ha szakitok. Neki azzal tennék ha vele maradok. Ő velem akar lenni! Itt egyedül csak én vagyok bizonytalan hogy kell ez nekem mert hosszutávon a mérgezés még jobban csak leépítene.
2022. aug. 6. 11:01
 15/17 A kérdező kommentje:
En nem mérgezem őt. Neki boldogság velem. Csak nekem nem az egyedül.
2022. aug. 6. 11:02
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél olyan kapcsolatban, amelyikben kevésnek érzed magad. Az nem visz előre az életben és boldogabbá sem fog tenni.
2022. aug. 6. 11:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Hosszútávon értem, hogy szívességet teszel neki. Igen, lehet most nagyon fáj neki, ha szakítasz vele, de ha te folyton elégedetlen vagy és nem érzed jól magad abban a kapcsolatban, vele!! az k---ra nem szívderítő a másik félnek, nem fogod bele tenni magad teljes szeretettel. Nem tudom mit nem lehet ezen látni, hogy kaki... olyan kapcsolatban kellene lenni, ahol mindkét fél boldog :D Ez elég evidens.
2022. aug. 7. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!