Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent valójában én mindent megtettem a kapcsolatunkért?
Semmit nem jelent! Értelmetlen a kérdésed.
Ha komoly gond van minimum az egyik fél elégedetlen. Ott kezdődik, hogy nem is ugyanaz jelent problémát a 2 embernek.
Tipikus, szállj be a házimunkába, ha megteszi, az biztosan nem jó, legyen a szex kötetlenebb/izgalmasabb/sűrűbb, a partnernek ez még mindig kevés, legyünk többet együtt, csináljunk programokat, de a két embernek nem ugyanazt jelenti a kikapcsolódás, szórakozás...
Nálam azt jelenti, hogy mindent, amire képes voltam egyedül, megtettem. Beszéltem a problémáimról, megoldási javaslatokat adtam, és nem vártam arra, hogy a másik gondolatolvasson, ha felém fordult a problémájával, nem lesöpörtem az asztalról, hanem megfontoltam, megbeszéltük, és amennyire tőlem telt, igyekeztem változni, ha egyedül nem ment, a segítségét kértem, stb. Az meg, hogy mennyire tudok változni, az nagyon erősen összefügg amúgy azzal, hogy a másik mennyire hajlandó komolyan venni az én gondjaimat, problémáimat. Pl. ha a páromnak a szexhiány a baja, az azért alakulhatott ki, mert úgy érzem, nem törődik velem, úgy meg szó szerint nulla a libidóm. Tehát ha ő nem tölt velem több minőségi időt, nem lep meg néha apróságokkal, nem beszélget velem, egyszerűen nem fogom kívánni nemcsak őt, hanem a szexet magát sem.
Mindenesetre tételesen nem lehet leírni, mert minden kapcsolat, probléma, ember más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!