Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonítanátok neki jelentőséget,hogy a páromnak a volt férjével, aki a gyereke apja(tehát tartják a kapcsolatot) az enyelgős kommentek meg vannak hagyva a fiatalkori"legjobb képe" alatt?
Önmagának és másoknak azon tetszik a legjobban.
Most 30+os lassan 8éve hogy hozzáment és 5 hogy elvált a pasitól,tehát kora 20on éves korában készűlt a kép.
Gyerekes vagyok hogy ez zavar?
Sosem néztem a kommentjeimet, de most hogy mondod feltűnt még valami.. még a férjemmel sem voltunk ismerősök.. igaz kezdő házasok vagyunk..
viszont simán lehet hogy nem foglalkozott vele… 🤷🏻♀️
Szerintem ha valaki kilépett a kapcsolatból s lezárja, a képeket is leveszi. Az új pár tisztelete miatt, h véletlenül se forduljon meg bármi is a fejében.
Pont ilyen s hasonló esetek miatt nem tartom jónak a fb. - ét nyitott könyvnek használni.
Most kinek mi köze h éppen mikor kivel kefélt???
Mert ugye nem 20 éves kapcsolatokról van szó...
Na meg ha szűlt is gyereket neki, mindig fogja gyengébb szállak hozzákötni. Mégis a gyereke apja.Tehát mivel ő különleges férfi miért ne lehetne kint a közös fotó. Már a gyerek szempontjából is, hisz ha neki is lesz fb-je, nagyobb öröm apjával lévő fotókat látni. Gyerek lelke más.
A gyereke apja. Egy nő életében a gyereke apja egész más férfi, ő a nagy betűs FÉRFI, mint akivel csak dugó vagy valamilyen kapcsolatban van. Egy gyereket szült neki, nyílván mindent elsöprő szerelem is volt, ha olyanok a kommentek, mert vállalt neki gyereket. Általában ha megfigyeled, a nők gyerekeinek apjával mindig marad fb-én kép...Általában azoknak akik a minden elsöprő szerelem volt.
De ha annyira zavar, töröltesd le vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!