Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás arra, ha a páromat már nem érdekli a sz.x?
Lassan 7 éve vagyunk együtt, együtt is élünk, neki (férfi) nincs igénye az együttlétre.
Szeretjük egymást, szerelmesek vagyunk egymásba, vele szeretném leélni az életemet, ő a másik felem, tőle szeretnék gyermeket (haha, igen az irónia).
Szakítás nem opció, nyitott kapcsolat nem opció , szerető tartása nem opció, nem híztam el, nem hagytam el magam. Most volt vérvételen mert már fusztrálva-bőgve esdekeltem neki hogy vizsgáltassa ki magát hátha hormonprobléma (eredményre még várunk).
Ha belegondolok hogy sz.xmentes élet vár rám amíg sírba nem borulok nagyon elkeseredek. Most vagyunk életünk teljében: ő 36 én 32. Olyan mintha valami baráttal élnék együtt egy koliszobába…
Beszéltünk róla, ő csak annyit mond hogy a sok munka miatt, stressz, ès ő sem tudja.
Ez az állapot már 1,5 éve fennáll, már nem tudom mit csináljak.
Akkor ez lehetséges, hogy lelki eredetű probléma. Sajnos. Ha valami hormon vagy szervi dolog lenne, azt még meg is lehetne gyógyítani. Tablettákkal, injekcióval stb. De ha lelki eredetű a baj, akkor viszont nem nagyon lehet mit tenni...
Javaslom amúgy neki a Sildenafil tartalmú orvosi vényhez kötött gyógyszereket. Bevesz 50 mg-ot, és állni fog, mint a cövek.
Sőt talán amúgy ez lenne a legjobb, nem? Megmentenétek vele a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!