Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás arra, ha a páromat már nem érdekli a sz.x?
Lassan 7 éve vagyunk együtt, együtt is élünk, neki (férfi) nincs igénye az együttlétre.
Szeretjük egymást, szerelmesek vagyunk egymásba, vele szeretném leélni az életemet, ő a másik felem, tőle szeretnék gyermeket (haha, igen az irónia).
Szakítás nem opció, nyitott kapcsolat nem opció , szerető tartása nem opció, nem híztam el, nem hagytam el magam. Most volt vérvételen mert már fusztrálva-bőgve esdekeltem neki hogy vizsgáltassa ki magát hátha hormonprobléma (eredményre még várunk).
Ha belegondolok hogy sz.xmentes élet vár rám amíg sírba nem borulok nagyon elkeseredek. Most vagyunk életünk teljében: ő 36 én 32. Olyan mintha valami baráttal élnék együtt egy koliszobába…
Beszéltünk róla, ő csak annyit mond hogy a sok munka miatt, stressz, ès ő sem tudja.
Ez az állapot már 1,5 éve fennáll, már nem tudom mit csináljak.
Mondjuk számomra félelmetes, hogy szerinte ez rendben van és semmit nem tesz érte, pl kivizsgáltatná magát.
Exem nem véletlenül ex, neki súlyos merevedési gondjai voltak, de elintézte azzal, hogy semmi baja. Velem van a baj, mert nem izgatom fel (WTF). Oké, bocs, ha hlye vagy, szíved joga, de engem ne sértegess.
Ha bárkit is érdekel az eredmény:
Synlabba volt vérvétel, koleszterin magas (pedig barátom nincs elhízva), arra kapott tablettát. Beszedte hetekig, libido nem javult.
Aztán csináltattunk speciális férfi libidóhormonokra vizsgálatot, minden a normál arányban volt, pont középen, tesztoszteron is…
Szóval a valóság az, hogy szeret mint partnert, társat, de már nem kíván szexuálisan. Ez nekem persze nagy pofáncsapás, de ilyen az élet. Vagy szexnélkül élem le az életem, vagy kilépek a kapcsolatból ahol minden tökéletes - csak szex nincs…
Egyenlőre még adok nyárig időt, hátha változik a helyzet. Ha nem akkor nehéz szívvel szakítás. Nem kívánom senkinek a “halott hálószoba” kapcsolatot…
Felteszed a kerdest, es mellesleg kizarsz minden lehetseges opciot.
Megis mit varsz akkor?
Igazolast, hogy valojaban marhajo szex nelkul elni?
Ha keptelen vagy barmit is tenni a sajat jol felfogott erdekedben, akkor szeresd csak tovabb azt az impotens balfeket.
36 eves koromban a gurulo krumplit is megdugtamnha volt rajta egy lyuk hagyjuk mar….
27 voltam. Bocsanat honnan tudod hogy nem impotens? ez fontos kerdes, mert mas azert a szitu ha impotens vagy nem impotens csak mas not v ferfit kivan, vagy titkos kapcsolata van.
Sajnalom de meg nagyon fiatalok vagytok hogy igy eljetek le az eletetek, ebbol szakitas lesz, es akkor inkabb elobb mint utobb
Mivel egyrészt a tesztoszteronszintje a közepes alias tökéletes tartományban van, és mivel amikor (kész vicc de sajnos így van) évente 1x szexre/pettingre kerül sor normálisan működik a szerszáma.
Szóval nem impotens csak engem nem kíván szexuálisan.
Igen, valószínűleg szakítás lesz belőle ha nyárig a helyzet változatlan…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!