Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a bnőmnek h ne menjen bulizni? Nem tom milyen társaság lesz, és még nem rég járunk. Ő 16/L én 16/F
Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 21:32
1/8 anonim válasza:
Mondjuk sehogy? Mert úgy ott fog hagyni mint a sz*rt 16 évesen ha megakarod szabni h hova mehet és hova nem. Nem a feleséged, nem a párod. Te csak ne szabd meg neki h hova menjen és hova nem.
2/8 anonim válasza:
Az legelső komizó valszeg nem féri:D Én az vagyok, de igaza van, ne mond meg mit csinálhat mit nem, inkább csinálj jobb programot aznapra, ha mégis elmegy akkor lúzernak néz.
3/8 anonim válasza:
Kérd meg. Ha meg együtt vagytok, akkor meg kézenfekvő, hogy együtt mentek nemde?:)
4/8 anonim válasza:
hűha. ne akard megszabni, hogy mit csináljon, vagy mit ne. ebből csak te jöhetsz ki rosszul. bízz benne! vagy talán van okod nem bízni? mert ha igen akkor minek vagy vele?
5/8 anonim válasza:
egyszerűbb ha az ágyhoz kötözöd, esetleg elkábítod.
végső soron meg is ölheted, ha egyik sem segít.
rád bízom.
6/8 anonim válasza:
Már ilyen hamar akarod korlátozni? Jó ötlet, ha rövid távú kapcsolatban gondolkodsz, de hosszan bukó
7/8 anonim válasza:
ha elengeded, akkor menj te is nyugodtan nelkule a haverokkal. ha nem akkor te se menj. igy szokott ez lenni. igy a korrekt.
8/8 anonim válasza:
Ne szabd meg neki h mikor és hogy hova mehet,ez hülyeség...nálunk volt h nem volt kedvem bulizni menni de mondtam neki h nyugodtan menjen el a barátaival, megbízom benne,és eddig nem is volt semmi gubanc...
Ha nem bízol meg benne az már alapból gáz!!
Ha valaki megakarja csalni a párját akkor úgy is megteszi,csinálhatsz bármit...de nem hiszem hogy egyből erre kellene gondolni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!