Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nem érti a problémámat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem érti a problémámat?

Figyelt kérdés

Szeretjük egymást a párommal, nagyon jó a kapcsolatunk, egy dolgot leszámítva , ami mostanában egyre erősebben tör rám. Ő az átlagnál sokkal jobban keres, gyakorlatilag hárman kényelmesen elvagyunk belőle és itt a bibi. Nem igazán akarja hogy komolyabb (kihívást jelentő munkahelyet keressek) és dolgozzak. Most is van egy 5 órás állásom, de ez inkább hobbi hogy ne unjam halálra magam, semmi érdekes vagy megterhelő nincs benne. A napjaim annyiból állnak, hogy hétköznap bemegyek erre a 4-5 órára, aztán főzés, elintéznivalók, kutyázás és edzés, gyerekkel kapcsolatos teendők plusz amikor kell körmös, fodrász, szoli stb.

Egyre inkább egy semmirekellőnek érzem magam, aki semmi értelmes dolgot nem csinál és ez frusztráló, lehangolt vagyok tőle. Többször mondtam a páromnak hogy nem érzem így jól magam, szerinte viszont ez így tökéletes. Ő keresi a pénzt, én meg viszem azokat a dolgokat amire neki nem jut ideje és fontosak. Tegnap kifakadtam neki hogy elegem van, mire ő kiröhögött, hogy azért egy átlag dolgozó embernek ne beszéljek problémaként a helyzetemről mert nem is tudom elképzelni, mennyien cserélnének velem.

Most tényleg én vagyok a hülye? Halálra unom magam, és kiakaszt hogy nem érti meg, hogy valami kihívást jelentő feladatot szeretnék végezni.

2022. aug. 3. 11:16
1 2
 11/13 FoxtrotLidérc ***** válasza:
10: Viszont az igen, hogy szerinte egy próbát sem ér meg a dolog. Mit vesztenének, azzal, hogy megpróbálná a kérdező? Félreértés ne essék: Nem tartom a férjet sem eredendően negatív figurának a sztoriban. De ha nem jön össze, akkor van B-terv.
2022. aug. 3. 20:19
 12/13 anonim ***** válasza:
#8: majd 5-10 év múlva rájössz, hogy mégis az volt... bántalmazás nem azt jelenti, hogy megüt, vagy leüvölti a fejed. Önmagában az, hogy nem hagy kibontakozni már elég hozzá. Később egyre több területen lesz ez jelen, majd meglátod.
2022. aug. 3. 20:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Önző, csak a maga érdekei számítanak.

Én is voltam ilyenben, később jöttem rá h azzal mi lesz amit én akarok.

Egy életem van, nehogy már úgy éljem le ahogy más akarja, igen ez nárci...

Ne hagyd magad!

2022. aug. 4. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!