Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik problémamentes párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik problémamentes párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Mert itt gyakorin igen, elég sok
2022. aug. 3. 06:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#8 Hozzám hasonlók? Feltettem egy kérdést :D Én senkit nem bántok.

Problémamentes alatt arra gondolok, hogy nincs soha olyan, hogy valamit meg kell beszélni és változtatni, dolgozni tudatosan a kapcsolaton.

Pl az én párkapcsolatom is jó, boldog, harmonikus, de szoktak lenni megoldandó dolgok. Néha veszekszünk is, de nem tányér törés, meg kiabálás, aztán hamar lenyugszunk és megbeszéljük. Ez a ritkább, mert általában veszekedés nélkül meg tudjuk beszélni. De itt sokan írják, hogy olyat kell találni, akivel minden tökéletes és nincs olyan, ami nem tetszik a másikban. Ha valakinek jó a kapcsolata, de van egy probléma, amit megoldana, írják, hogy szakítson vele. Pedig szerintem ha találsz olyat, akivel szeretitek, tisztelitek egymást, boldogok vagytok, nem kéne eldobni, mert néha felmerül egy két probléma, ami nem olyan súlyos.

2022. aug. 3. 08:25
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon jó a kapcsolatom, bár akadnak problémák, higgadtan tudjuk kezelni, egyik probléma sem nagy gond, mind könnyen (pár órán belül) megoldható.

Szerintem van olyan kapcsolat, ahol sokáig semmi ellentét/vita nincs, de az nem egészséges, valószínűleg komoly problémáik vannak pl elnyomás.

2022. aug. 3. 08:31
 13/15 anonim ***** válasza:

"2 éve együtt és még soha semmin nem vitáztunk."

Ez érdekesen hangzik, de hosszú távon szerintem ez kizárt, hogy így maradjon. És nem is kell, hogy így maradjon.

"itt sokan írják, hogy olyat kell találni, akivel minden tökéletes és nincs olyan, ami nem tetszik a másikban"

Jaja, ez a korszellem: ha karcos, dobd el és vegyél másikat.

2022. aug. 3. 09:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem létezik. De olyan létezik, hogy két ember gördülékenyen tudja egymással megbeszélni a problémáit és nem talál egymásban olyan hibát, defektet, ami negatív irányba befolyásolná az ő életminőségét a kapcsolaton belül.

Én legalábbis ezt értem az alatt, hogy van egy jó kapcsolatom, amiben semmi (tartós) problémám nincs.

2022. aug. 3. 11:52
 15/15 anonim ***** válasza:

13#

Én irtam hogy soha semmin nem vitázunk...amúgy engem is érdekelne miért van igy, mert minden korábbi kapcsolatomban elég hamar voltak viták és veszekedések. Én is tartok attól hogy ez esetleg nem jó. De pl az hogy milyen színű legyen a fal vagy milyen a csempe, ezek nekem lényegtelen dolgok igy rábízom a páromra a választást. Rengeteg dolgot elengedtem amin korábban mással vitáztam. Pl ne üljön az ágyra utcai ruhában :-D Mert amugy nem szokott, de ha 1x egy évben előfordul akkor nem állok le ezen vitázni. Sosem kell nógatni hogy tegyen ezt vagy azt 95% látja magától es eleve megbeszéltük ki mit csinál. Ha vmi adódik ami a szokásoson kivüli akkor megkérdezi mit segitsen...nem jár el, nem ül a gép meg teló előtt ha dolog van, egyszerűen tényleg semmi nincs ami a legkisebb vitára is okot adna.

2022. aug. 4. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!