Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves és semmire sem jutott önerőből az életben, lehet vele problémamentes együttélés?
A nővérem (32 éves) osszejott egy kollégájával. Én örülök neki, de anyáék nagyon nem. Mi egy igyekvő szorgalmas család vagyunk, a sógor jelöltem pedig egy kényelmes, baromi lusta ember.
Sose költözött el anyjától, nem szerezte meg a jogsit, többszöri nekifutasra sem, nincs autója, nincs lakása, nincs semmi felmutathato értéke. Ami nekem önmagában nem baj, de a szüleink nagyon óva intik a nővéremet tőle.
Kérdés, hogy lehet egy ilyen típusú emberrel hosszú távon kiegyensúlyozott eletet élni? A nővérem az ellentéte, pörgős, igyekvő, szeret elorejutni es jut is. Féltem őt.
Megértem a szüleid aggodalmát és jogosnak tartom. 45 évesen azért már előbbre kellene attól tartani,hogy a szüleinél lakik. Én nem tudnám azt elfogadni,hogy ez így kényelmesebb, egyedül miért is élne külön. De, felnőtt ember, régen le kellett volna válni a szülőktől, megteremteni az önálló otthont/életet. A jogosítvány ma már alap, de talán ebben a sztoriban ez a legkevesebb.
Ennyi idősen már nem fog változni, így élt, ezt szokta meg. Eddig a szülei mellett volt kényelemben, ha a nővéreddel összejönne pedig Mellette élne ugyanígy. Ő pedig megpróbálná "húzni" előre a közös életben, ami nemigazán hiszem,hogy sikerülne.
Van ilyen közeli ismerősöm, tehát tapasztalatból -is- beszélek.
Ilyen kuka pasival összejött a nővéred? Valami nagyon nincs helyén az értékrendjével.
Kétlem, hogy hosszútávú kapcsolat lesz.
F
Jó, azért tegyük hozzá...a kérdező nővére 32 éves. Gondolom most már kezd azon gondolkodni,hogy ketyeg a biológiai órája, jó lenne családot alapítani. Nekem a korkülönbséggel nincs bajom, inkább azzal,hogy akire számítania kellene majd arra nem számíthat.
De nézzünk meg minden 35+-os nőt, 40+-os férfit...aki addig nem alapított családot ott már nem egyszerű a helyzet. És ezt simán általánosságban mondom.Zárkózott,karrierista, nagyon válogat, vagy szülőknél kényelmesen éldegélő. Esetleg tényleg nagyon előnytelen külsejű, esetleg alacsony végzettséggel minimális jövedelemmel rendelkező, ami miatt gátlásai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!