Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik problémamentes párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik problémamentes párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Mert itt gyakorin igen, elég sok
2022. aug. 3. 06:37
1 2
 1/15 Lazy Lover ***** válasza:
91%
De hogy létezik csak hazudnak itt
2022. aug. 3. 06:44
 2/15 anonim ***** válasza:
29%

Mit nevezel problémamentesnek?? Attól függ ugyanis.

Ha veszekedés/vitamentesre gondolsz, akkor azt mondom van. 2 éve együtt és még soha semmin nem vitáztunk.

2022. aug. 3. 06:56
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
Csatlakozom a ketteshez abban, hogy mit nevezel problémamentesnek? 10év, abból 7 éve házasság, nincsenek veszekedések, max apró, megbeszélhető viták, egyet nem értések. Semmi eget rengető dolog. Hétköznapi kis dolgokban ha nem is értünk egyet megtudjuk beszélni, de ezek nem akkora horderejű dolgok, hogy meginogjon a kapcsolatunk. Én ezt problémamentes kapcsolatnak nevezem 🤷🏼‍♀️.
2022. aug. 3. 07:09
 4/15 anonim ***** válasza:
25%
Nekem minden kapcsolatom az, míg nem kezdenek el nőzni
2022. aug. 3. 07:09
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
Létezik, kb 1-2 hónapig, amíg a felek maximumon teljesítenek és mindent elnéznek egymásnak. Aztán jönnek a kisebb-nagyobb konfliktusok.
2022. aug. 3. 07:12
 6/15 anonim ***** válasza:
40%
🤣🤣🤣🤣
2022. aug. 3. 07:13
 7/15 Hans Pötterman ***** válasza:
29%
Nem :D
2022. aug. 3. 07:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a hozzád hasonlók szoktak gúnyolódni, ha le merem írni, hogy sok éve kapcsolatban vagyok, összeillünk lelkileg a párommal és tetszik külsőre is, vonzódunk egymáshoz, nem hűtlen, nem követ be sehol más nőket, és nem egy lusta görény, aki tőlem vár mindent.

A kapcsolatunk közel sem problémamentes, sokmindenen mentünk keresztül, csak az ilyen aljadék problémák nincsenek benne (megcsalás, bántalmazás, elhanyagolás, tiszteletlenség, szeretet hiánya, birtoklási mánia), nem fogom azt hazudni, hogy vannak.

2022. aug. 3. 07:49
 9/15 anonim ***** válasza:
Özvegy -az az.
2022. aug. 3. 07:52
 10/15 anonim ***** válasza:
Az én kapcsolatom jó, boldogok vagyunk, de gond mindig van.
2022. aug. 3. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!