Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet észrevenni nőként hogy az élettárs, párotok drogozik? Titkolja, tagadja, de 24 órában nem látni mit csinál.
10# igen, arrogancia, féltékenykedések, sírás, holott ők hazudgálnak roncsolnak bizalmat, de valamiért képtelenek szakítani.
Én meg nem vállalom tovább azt amibe kényszerít engem ezekkel.
Még én vigasztaljam ha sír, holott ő tesz engem tönkre lelkileg, azért szakítanék, azaz engem kéne vigasztalni, de még én magyarázkodom, mikozben neki van vaj a fején, illetve ő a kiszámíthatatlan, én meg a nyitott könyv, en vagyok őszinte, ő hazudgál hadovál, de én vagyok hazugsággal vádolva, és alapvetően én aggódom nap mint nap hogy hol van mit csinál kivel van.
Teljesen instabil, feszült, biztonságérzetet sehol nem nyújtó a kapcsolat.
Ha vége, akkor már nem kell azon görcsölnöm hol van, vagy azon sem hogy a várva várt ölelés helyett mikor végre látom, veszekedést kapok a nyakamba, és nem ölelést.
Kín az egész nekem.
A sexben is menet közben lekonyul neki, s belém akarja beszélni hogy én vagyok túl tág. Érdekes, előtte nem voltam az!? Az én párom jó egzisztenciájú, eltart mert nem engedi h dolgozzam, mindent megteremt. Ezzel nincs gond.
De ez az utóbbi viselkedései...
Találtam füvet, nemtudom milyen... Azt hiszem itt a vége.
"eltart mert nem engedi h dolgozzam"
Ilyen van 2022-ben? És olyan is van, aki ebbe belemegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!