Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már kiabálós veszekedésed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már kiabálós veszekedésed a pároddal? Mondtál olyat a vita hevében, amit nem gondoltál komolyan és megbántál?

Figyelt kérdés

Mi most vagyunk túl az első ilyenen, 2 év után. Sajnos eléggé kikeltem magamból, üvöltöztünk (ezt ő is), illetve mondtam pár olyan dolgot, amit nem is gondoltam komolyan. Pl., hogy nem szeretem, meg hogy hülye picsának tartom. Azt mondta, ezek nagyon fájtak neki.

Másnál is fordult elő már ilyen? Hogyan tovább egy ilyen után, csak túlléptek? Beszéltek róla, vagy inkább nem? Korai egy ilyen durvább veszekedés ennyi idő után?

2022. aug. 1. 12:52
1 2
 1/13 Lazy Lover ***** válasza:
48%
Volt igen mindenhol vannak veszekedések
2022. aug. 1. 13:10
 2/13 anonim ***** válasza:
39%
Nálunk előfordult már ha ez megnyugtat
2022. aug. 1. 13:10
 3/13 anonim ***** válasza:
76%

Még soha. Nem vagyunk ilyen temperamentumúak. Meg általában sikerül az értelmes vita keretein belül maradni, és nem süllyedünk gyerekes vagdalózásba.

7 éve.

2 év kb az az időszak, amikor már biztosan elmúlt a szerelem, felszáll a rózsaszín köd, stb... egy veszekedés lehet rgy málypont, most újra meg kell ismernetek egymást, közeledni. Tehát ez az engedd el-húzd meg, távolodunk, aztán közeledünk ritmus jellemzi általában a hosszútávú kapcsolatokat. Nem lehet végig izzó lánggal égni.

Mellette ott a stressz mev minden egyéb, az ember el tudja vesztrni a fejét... meg kell beszélni ezeket a dolgokat, és közösen kell építkezni újra.

2022. aug. 1. 13:28
 4/13 anonim ***** válasza:
18%

Igen vannak üvöltözések ahol a természetemből fakadóan olyanokat mondok a feleségemnek ami nem feltétlenül igaz, de nagyon rosszul esik neki.

Olyat még nem mondtam h nem szeretem, de a családjára mondtam már elég csúnyákat.

Aztán mindig kibékülünk. A veszekedés rossz dolog de néha sztem ki kell adni a gőzt. Nem hiszem h jobb egy kapcsolat ahol soha nem veszekednek. Ott lehet csak elnyomják magukban a feszültséget ami hosszú távon sztem rosszabb mint évente néhány tányértörős üvöltözős veszkedés.

Egyébként sztem nincs erre szabály, h hány év után szoktak veszekedni az emberek. Mi a kapcsolatunk elején, az összeköltözés után elég sokat veszekedtünk, mostmár sokkal ritkábban.

Emberfüggő h mennyire haragtartó valaki, mi általában már este kibékülünk, vagy max 1-2 nap durcázás van. Feleségemet könnyű kiengesztelni szerencsére. Bár ahogy telnek az évek, egyre kevésbé mondok olyanokat neki ami igazán fáj. Inkább csak ilyen hirtelen felindultságban lehülyézem meg ilyenek.

2022. aug. 1. 13:29
 5/13 anonim ***** válasza:
45%

Volt, sőt olyan is, hogy férjem mérgében belevágott ököllel az ajtóba, és beszakadt az ajtó. Nem rendszeres, 30 éve vagyunk házasok, ez egyszer fordult elő. Mindketten lobbanékony természetűek vagyunk, én oroszlán, ő kos. Nem kell többet mondjak.

Sokmindent mondunk mérgünkben ilyenkor, amit nem gondolunk komolyan, de SOHA nem hangzott az el, hogy nem szeretjük a másikat. Semmilyen haragban. Esetleg annyi, hogy elegem van belőle.

Meg kell tanulni kezelni a másikat. Nálunk ez nem könnyű, mert eleve olasz család módjára élünk, nagy hangunk van, érvényesülni akar mindkettőnk.

De ha megbeszéljük, hogy ilyenkor kinek mi a jó, vagy éppen mivel tesz rosszat, akkor legközelebb tudjuk valamennyire csillapítani a tüzet.

2022. aug. 1. 13:39
 6/13 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Jah, és nem hülye picsázott le soha.
2022. aug. 1. 13:41
 7/13 anonim ***** válasza:
61%
Ez biztosan felnőtt párkapcsolat? Lehet én élek álomvilágban, de érett emberek ilyet mérgükben sem mondanak. Ha szeretem a másikat a legnagyobb hévben is szem előtt tartom hol a határ, eleve nem megy így fel az agyvizem, nem vagyunk vadállatok. Az ilyen megnyilvánulás a buta ember sarokbaszorítása, amikor már semmi érve nem marad, csak "rohadj meg" miért? Csak úgy.
2022. aug. 1. 15:05
 8/13 anonim ***** válasza:
5# nem tudom az én párom is oroszlán. Nekünk még az évek alatt nem sikerült összevesznünk.
2022. aug. 1. 15:41
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem volt ilyen. Oké olyan régóta nem vagyunk együtt, de tudunk kommunikálni. Illetve voltam már nagyon dühös, de első dolgom volt biztosítani, hogy szeretem, csak dühös/szomorú vagyok. Aztán megbeszéltük.

Mindenképp beszéljetek róla.

2022. aug. 1. 16:36
 10/13 anonim ***** válasza:
52%

Volt már ilyen sőt elég hamar.. azt a tanulságot okosan levonva hogy veszekedés közben beszél "őszintén" az ember, így szakítottunk is..

(Különben szerintem nem, a veszekedés hevében mond mindent az ember hogy a másikat abban a pillanatban megbántsa.)

2022. aug. 1. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!