Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha elmegy drogozni, az ismeros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmegy drogozni, az ismeroseit miert titkolja?

Figyelt kérdés

Őszintén elmondja, mikor hol van mit csinál.

Csak épp állandóan ugy beszél velem hogy ha hívom vagy hív, kimegy az utcára vagy félremegy valahova. Videocseten nagyon ritka ha mutat pár kollegát, haverokat ritkán csak.

ha vele vagyok, elvisz ilyen körökbe is, azaz ismernek engem személyesen.

Viszont amikor nem vagyok vele, es telon beszélünk, nem mutatja meg a köreit, neveket sem helyeket sem mond el hol van kikkel es megesik hogy inkább fel sem veszi.

2022. júl. 31. 18:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
na egy drogos csöves a kérdező nem nő... a drogosokat akarja csak felmarasztalni ezzel, hogy "aki jól néz ki, az nem baj ha drogozik" mert jobb mint az átlagos de tiszta életű .. rohadt gáz !
2022. aug. 1. 17:03
 12/21 A kérdező kommentje:

Nő vagyok. Egyik exem is kiakadt már ezen hogy a kovetkezo pasimat aki drogos többre értékelem nála aki keres majd' 1 millát, jópasi jókocsi, mégis egy drogos nyújt nekem többet pl hűséggel, egyenességgel, ragaszkodással kötődéssel és nem az ex az isten.

Exem ugy kibukott hogy neki állt kipróbalni a füvet hogy de mé'r jobb az a másik mint ő?🤣

2022. aug. 1. 17:11
 13/21 A kérdező kommentje:
A volt pasim mondjuk nem csal, "csak" kitekeredett a nyaka minden másik nőre. Pff
2022. aug. 1. 17:14
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha te erre vagy büszke 😅🤣
2022. aug. 1. 18:47
 15/21 A kérdező kommentje:

Hol találtál te is buszkeséggel összefüggést?

Arról irtam hogy sokat jelent nekem a hűsége szerelme odaadása stb.

2022. aug. 1. 18:49
 16/21 A kérdező kommentje:
*te itt
2022. aug. 1. 18:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Nagyon bízhatsz benne ha állandóan bizonygatnia kell neki a hűségét képekkel és videókkal....
2022. aug. 1. 19:44
 18/21 A kérdező kommentje:

Így lehet bízni ha vki szívesen nyitott könyv.

Aki titkolozik sunnyog az pedig megbízhatatlan.

Ezt a rendszert amugyis ő maga vezette be. A teloját is rámhagyná bármikor és ezt is ő mondta nem én kértem. Nagyon alapoz nálam.

2022. aug. 1. 20:15
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ritka sötét egy nő vagy 😮😁
2022. aug. 1. 20:41
 20/21 A kérdező kommentje:

Nem éppen.

Tudom milyenek azok akikben nem lehet bízni volt benne részem. Telefondugdosások, flörtök másokkal, közösségi oldalak nem rendeltetésszerű használata hogy finoman fogalmazzak:), hanyagolás, törődéshiány, stb.

Másnak meg meg sem kell nyikkanni hogy ezeket zúdítsa rám. Telefont pint nekem ad(nem is kértem soha), nem flörtölget, nincs sehol fent, állandóan rajtam csüng szinte, elhalmoz stb.

Ég és föld a dolog.

Néha persze megmozdul bennem gyanakvás mert nem ilyen egyenesnek gerincesnek volt szerencsém megismerem a pasikat

2022. aug. 1. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!