Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 28 éves férfi vagyok. Van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kodiakk kérdése:

28 éves férfi vagyok. Van egy gyönyörü menyasszonyom illetve elötte is volt már sok barátnőm. Mégis csunyának érzem magam. El kéne mennem pszihologushoz?

Figyelt kérdés
Igazából a minden napokban is úgy érzem én kevesebb vagyok mint bármelyik másik ember. Igazából sosem voltak gondok a lányokkal voltak bőven. Még is úgy érzem nagyon csúnya vagyok és szinte utálom magam. Elkéne mennem orvoshoz ezzel? Vagy ha ti is igy voltatok hogyan lábaltatok ki belőle?

2022. júl. 29. 18:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
hogy reagáljak egyet a sok vicces embernek. Igen lehet nem lenne okom panaszkodni de ez nekem tényleg hatalmas gondot jelent a folyamatos szorongás ez miatt öngyilkos gondolataim is vannak/voltak. Ha nektek ez poénos azt is megértem. És igen lehet elkéne mennem agyturkászhoz de nem egyszerü..Lehet viccesnek hangzik ez az egész story pedig nem az.
2022. júl. 30. 20:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Na jó, és ha fullos nőket dugsz, akkor ki a francot érdekel, ha csúnya vagy? Én leszarnám, hogy "nagyon csúnya" vagyok, ha közben valami furcsa okból az egyik bombanőből raknám át a másikba a farkamat.
2022. júl. 31. 07:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem segít a pszichológus, csak elteszi a pénzedet.
2022. aug. 1. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!