Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rájöttem hogy megint hazudott....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem hogy megint hazudott. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Kérdezte hogy kit töröljön le msnről.Mondtam 2lánynevet,mondta hogy oké,le vannak törölve.Közben mégis fent vannak neki...
2008. dec. 21. 07:18
 1/9 A kérdező kommentje:
2008. dec. 21. 07:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ülj le VELE beszélgetni, de normális hangvételben, vagy fejezd be a hisztit. De kötve hiszem, hogy tök ismeretleneknek kellene döntenie az életed felől.
2008. dec. 21. 09:04
 3/9 A kérdező kommentje:
nem hisztizek,csak kíváncsi vagyok ki mennyit tűr el...ez már a sokadik eset volt h 1-3ember miatt kamuzik,akik nem is olyan fontosak...
2008. dec. 21. 09:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert bele akarsz szólni a baráti körébe! Ezt egy normális pasi pedig nem tűri el. Én eltűrtem, de ezerszer megbántam azóta.
2008. dec. 21. 11:29
 5/9 A kérdező kommentje:
igen?de annak miért kell fent lennie,aki meg akarta magát dugatni vele pl?és ő kérdezte h kit töröljön le,én tök toleránsan 2nevet mondtam...pedig a többivel is voltak problémáink....
2008. dec. 21. 11:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A helyzet az hogy szerintem abba kéne hagynod ezt a kapcsolatot mert ez igy nem nyerő!

Igaz fontosak a barátok/haverok de ha téged szeret akkor te vagy az első és nem pedig ők!

most pedig ez a hazugság....

ha ő szeretne téged akkor nem hazudna neked soha!egy kapcsolatban az öszinteség az egyik legfontosabb tényező!

Sok sikert!

2008. dec. 21. 19:16
 7/9 anonim válasza:
Hat ha en lennek a helyedben, mar jo parszot otthagytam volna, megertem h szereted, de ez azert tul sok,a rengeteg hazugsag meg minden, s az elott a szilveszteres ugy...Tul sokat tursz el neki.
2008. dec. 21. 20:09
 8/9 A kérdező kommentje:
megbeszéltük a dolgokat,remélem eredménye is lesz...
2008. dec. 21. 20:10
 9/9 A kérdező kommentje:
olyan lányt nem találna mégegyet,aki ennyire toleráns lenne vele
2008. dec. 21. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!