Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-14 éves lányok milyen ajándéknak örülnétek?
Nem korai még kicsit a párkapcsolat ebben az életkorban? Én ilyenkor még Barbi babákkal játszottam! Hogy a mostani fiatalok milyen korán érőek :O
Hogy a kérdésre is válaszoljak: én valamilyen szolid, de mégis szép kis ékszert vennék neki. Bár attól is függ milyen alkalomból kapná.
Én is kaptam már ékszert ami nem tetszett, visszavihettem volna és választhattam volna helyette mást de nem akartam megbántani vele a páromat amikor keresi rajtam és kiderül hogy nincs már meg. Megtartottam, mert végülis szép darab nem tehet arról hogy nem tetszik. Valahová csak jó lesz. Lassacskán ahogy naponta nézegettem a szekrényen, megbarátkoztam vele és most már rendszeresen hordom.
Következő alkalommal aranyat kaptam, pedig ezerszer mondtam hogy kizárólag ezüstöt hordok, azt szeretem. Dehát a pasik.. egyik fülükön be a másikon ki. Azt az ékszert sem vittem vissza, jó lesz még. Aminek viszont a méreten kellett igazitani azt visszavittem.
De Te ismered barátnődet szereti-e az ékszereket és ha igen milyet, vagy egyáltalán minek örülne jobban. Ha még nem ismered annyira jobb valami semleges ajándékot adni, bonbont vagy plüssöt esetleg valamilyen kozmetikumot, testápolós ajándékcsomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!