Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 13-14 éves lányok milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13-14 éves lányok milyen ajándéknak örülnétek?

Figyelt kérdés
Mit szeretnétek párotoktól kapni?
2010. szept. 22. 16:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem korai még kicsit a párkapcsolat ebben az életkorban? Én ilyenkor még Barbi babákkal játszottam! Hogy a mostani fiatalok milyen korán érőek :O

Hogy a kérdésre is válaszoljak: én valamilyen szolid, de mégis szép kis ékszert vennék neki. Bár attól is függ milyen alkalomból kapná.

2010. szept. 22. 16:17
 2/15 anonim ***** válasza:
én nem biztos, hogy ékszert vennék, csak akkor ha már ismered az ízlését, nehogy ne tetszen neki, mert az elég ciki :S Voltam hasonló helyzetben, kaptam ékszert, de borzasztó ronda volt :S Inkább javasolnék, egy drágább, nem a legolcsóbb bonbont, vmi szív alakút, amit ketten megennétek :) Bár attól is függ, hogy milyen az alkalom, ha csak vmi meglepetést akarsz alkalom nélkül, szerintem jó a bonbon:)
2010. szept. 22. 16:20
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem lesz semmilyen alkalom, csak úgy.
2010. szept. 22. 16:24
 4/15 anonim ***** válasza:
Fossál a konyha közepére korcsolyázd szét egy strandpapuccsal aztán mikor megkérdezi hogy miért csináltad akkor humorosan rugdosd vesén. Ezen biztos meg fog lepődni.
2010. szept. 22. 16:50
 5/15 anonim ***** válasza:
csokiii
2010. szept. 22. 16:59
 6/15 anonim ***** válasza:

Én is kaptam már ékszert ami nem tetszett, visszavihettem volna és választhattam volna helyette mást de nem akartam megbántani vele a páromat amikor keresi rajtam és kiderül hogy nincs már meg. Megtartottam, mert végülis szép darab nem tehet arról hogy nem tetszik. Valahová csak jó lesz. Lassacskán ahogy naponta nézegettem a szekrényen, megbarátkoztam vele és most már rendszeresen hordom.

Következő alkalommal aranyat kaptam, pedig ezerszer mondtam hogy kizárólag ezüstöt hordok, azt szeretem. Dehát a pasik.. egyik fülükön be a másikon ki. Azt az ékszert sem vittem vissza, jó lesz még. Aminek viszont a méreten kellett igazitani azt visszavittem.

De Te ismered barátnődet szereti-e az ékszereket és ha igen milyet, vagy egyáltalán minek örülne jobban. Ha még nem ismered annyira jobb valami semleges ajándékot adni, bonbont vagy plüssöt esetleg valamilyen kozmetikumot, testápolós ajándékcsomagot.

2010. szept. 22. 16:59
 7/15 anonim ***** válasza:
vagy kérdezz az anyukájától, nála még jó pont is lehet hogy meg akarod lepni a lányát és érdekel minek örülne
2010. szept. 22. 17:02
 8/15 anonim válasza:
Én mindennek örülnék ha a barátomtol kapnám :)
2010. szept. 22. 17:48
 9/15 anonim ***** válasza:
Én is a kicsit drágább csokira szavazok ami egyszerű ízléses csomagolásban van. És nem milka!
2010. szept. 22. 17:58
 10/15 Krissz93 ***** válasza:
műfaszt vegyél neki hogy gyakoroljanak ezek a ribancok..
2010. szept. 22. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!