Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza lenne ebben?
Ma barátnőm azt mondta hogy vele kéne foglalkozzak.
Kicsit beteg, gyenge,kicsi hőemelkedés és kicsi has meg fejfájás, de azért nem annyira fekvő beteg. Elmondta orvos ismerősöm neki h mit tegyen, de nem teszi. Mondta legyen kicsit levegőn, ne feküdjön egész nap mert nem jó. Erre 2napja tv fekvés, ki se jön.
Hívtam mit vigyek haza, mi kell neki. Kicsit otthon voltam, Kért teát csináltam. De nincs időm mert az én életem attól nem áll le, esténként most nem tudok otthon aludni.
Mindig ő mondja olyan jó lenne otthon lenni hát most lehet nem zavarja senki. Nyugodtan aludhat az a mindene.
Tényleg mindig bármikor szól segítek, veszek neki.
Jajj, már megint ez a nyomorék...
Figyu, add oda neki a jelszavad a gyk-hoz, legyen neki mit olvasni.
2es nem tudom.
Ő sűrűn beteg de az èn teendőim nen csinálja meg más. Ma is hazamentem annyit nem tett h az ajtóba vissza tegye a 2kis labtorlot meg kivigye a teli szemetest. Megcsináltam és még engem cseszett le miért pörgök.
Szeretetre, törődésre, gyengédségre vágyik. Te meg le se tojod, otthon se alszol. Egyáltalán nincs benned empátia. De szeretet vagy tisztelet se.
Miért vagy vele? Mivel jobb ez a látszatkapcsolat, mint a békés egyedüllét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!