Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza lenne ebben?

Figyelt kérdés

Ma barátnőm azt mondta hogy vele kéne foglalkozzak.

Kicsit beteg, gyenge,kicsi hőemelkedés és kicsi has meg fejfájás, de azért nem annyira fekvő beteg. Elmondta orvos ismerősöm neki h mit tegyen, de nem teszi. Mondta legyen kicsit levegőn, ne feküdjön egész nap mert nem jó. Erre 2napja tv fekvés, ki se jön.

Hívtam mit vigyek haza, mi kell neki. Kicsit otthon voltam, Kért teát csináltam. De nincs időm mert az én életem attól nem áll le, esténként most nem tudok otthon aludni.

Mindig ő mondja olyan jó lenne otthon lenni hát most lehet nem zavarja senki. Nyugodtan aludhat az a mindene.

Tényleg mindig bármikor szól segítek, veszek neki.

2022. júl. 27. 19:21
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Jajj, már megint ez a nyomorék...

Figyu, add oda neki a jelszavad a gyk-hoz, legyen neki mit olvasni.

2022. júl. 27. 19:48
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Sose értettem az ilyesmit. Még is minek kellene feszt az ágy mellett ülni és lesni a másik szavát mikor mit kér. Felnőtt ember nem gyerek. Sose várom el hogy a barátom itt lesse minden szavam. Kiszolgálom magam lázasan is nem nagy cucc az a 2 perc még felkelek bevenni egy gyógyszert. Kaját ha kell hoz amit te is megtettél mi mást akar még?
2022. júl. 27. 20:24
 3/10 A kérdező kommentje:

2es nem tudom.

Ő sűrűn beteg de az èn teendőim nen csinálja meg más. Ma is hazamentem annyit nem tett h az ajtóba vissza tegye a 2kis labtorlot meg kivigye a teli szemetest. Megcsináltam és még engem cseszett le miért pörgök.

2022. júl. 27. 20:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tudsz otthon aludni? Mégis hol alszol, ha nem otthon?
2022. júl. 27. 20:33
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

Szeretetre, törődésre, gyengédségre vágyik. Te meg le se tojod, otthon se alszol. Egyáltalán nincs benned empátia. De szeretet vagy tisztelet se.

Miért vagy vele? Mivel jobb ez a látszatkapcsolat, mint a békés egyedüllét?

2022. júl. 27. 21:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Dolgozok
2022. júl. 27. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
Alvás helyett? Érdekes munka lehet :D
2022. júl. 27. 21:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen most így jött ki
2022. júl. 27. 22:53
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
Kamu hogy dolgozol!
2022. júl. 28. 02:54
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Miért mit gondoltok hogy 3 műszakba nincs éjszakázás? 😂😂
2022. júl. 28. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!