Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom lerondázta a barátnőmet, és ezek összevesztünk, kinek van igaza?
Mutattam neki képeket, amiket csináltunk hétvégén a barátnőmmel, és megkérdeztem, hogy hogy tetszünk neki, és azt válaszolta, hogy én nagyon csinos vagyok, a barátnőm meg ronda.
Ezen végülis összevesztünk, Ő azzal érvel, hogy Ő eltudja dönteni, hogy kit talál szépnek, és kit nem, egyáltalán minek kérdezem tőle, hogy hogy tetszik neki az én barátnőm, én azzal érveltem, hogy lehetne tapintatosabb, meg, hogy minek bunkónak lenni.
Én sem értem miért kérdezel ilyet.
Gondolom a hűű nagyon bejön a barátnőd se tetszett volna akkor miért kell?
Kicsit olyan, mintha meg lennel sértődve azon a válaszon, amit egyébként kapni szerettél volna.
Jobban esett volna, ha azt mondja, hogy a baratnod jobban bejön neki?
Elég értelmetlen ilyet kérdezni, gondolom azt hitte ez valami hülye teszt. Ha azt mondta volna a csajra hogy szép, akkor meg az lenne a bajod. :D
Amúgy miért bánt téged ennyire, ha a pasidnak nem jön be egy másik lány?
Fura az egész... Hány évesek vagytok???
Komolyan kérdező ez legyen a világon a legnagyobb bajod!
Amúgy meg örülj, hogy ilyen palid van, aki nem éppen a kedves barátnődre csorgatja a nyálát. Egyébként meg nem is értem mit vártál tőle? Hogy dicsérgesse?
Ha ilyenen képes vagy összeveszni, ne csodálkozz, ha rövid időn belül lapátra kerülsz. Sok szerencsét!
jó, hát tényleg lehetne tapintatosabb. ha olyan emberről van szó, aki fontos a másiknak, azért meg lehetne próbálni kevésbé nyersen fogalmazni.
de legalább tudod az őszinte véleményét.
De most miért zavar téged, hogy lerondázta? A barátnőd csak.
Kivel legyen őszinte, ha nem a párjával?
Szerintem az lett volna válasz, hogy "de jó kép, milyen cukik/vidámak/aranyosak vagytok rajta". Ilyenkor a kutya se arra kíváncsi, hogy ilyen ostobán minősítgessen valaki másokat. Ha valakinek mondjuk hiányzik a fél arca, akkor is beugatja, hogy de szörnyű? Ha egyszerűen jó a kép, úgy is jól néz ki a nem éppen előnyös adottságaival együtt valaki, mert mosolyog, jókedvű, jó a beállítás stb. Nem az a lényeg, hogy milyen szép, mennyire b@szná, vagy mi nem tetszik rajta, még csak nem is potenciális párválasztásról volt szó, hogy miért nem akarna szerelmi viszonyt kezdeni, utóbbinál fogjuk rá érthető lenne egy ilyen vélemény, ha ismerkedni akarna a képen szereplő illető. Bár akinek magyarázni kell, hogy nem állandóan a b@szhatóságot, meg a saját ízlését kell kifejeznie, az olyan is.
Nekem valahogy evidens, hogy a "hogy tetszünk?" nem ilyen minősítgetésre volt felhívás keringőre. Szerintem bunkó, egoista a barátod, sikerült olyanra fordítania egy ártatlan dolgot, hogy a nagyságos úr véleményére vagy kíváncsi, a kritikájára, hogy megfeleltek-e neki. Mert ugye nagyoooon fontos, hogy ő minősítgessen mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!