Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom lerondázta a barátnőmet, és ezek összevesztünk, kinek van igaza?
Mutattam neki képeket, amiket csináltunk hétvégén a barátnőmmel, és megkérdeztem, hogy hogy tetszünk neki, és azt válaszolta, hogy én nagyon csinos vagyok, a barátnőm meg ronda.
Ezen végülis összevesztünk, Ő azzal érvel, hogy Ő eltudja dönteni, hogy kit talál szépnek, és kit nem, egyáltalán minek kérdezem tőle, hogy hogy tetszik neki az én barátnőm, én azzal érveltem, hogy lehetne tapintatosabb, meg, hogy minek bunkónak lenni.
Nekem. Kész. Pont.
Az élet nagy problémái újabb felvonása.
1. minek kérdezel ilyet? Mégis hogyan lehet erre jól válaszolni? Ha azt mondja szép, jött volna: "aha, szóval lefeküdnél vele!?!"
2. ízlésről veszekedni??? Komolyan, fogadd el, hogy másnak tőled eltérő véleménye van. A világ ilyen...
csodás lehet veled együtt élni
Én nem értem, miért kell ebből problémát csinálni. Nem a barátnődnek mondta, hogy ronda, nem belerúgott, csak elmondta NEKED a véleményét, amit TE kérdeztél. Nem magától nyögte be, nem kéretlenül kezdte szidni, hogy milyen ocsmány... Neki az jutott eszébe, hogy ronda. Ennyi.
Ha a barátnőd kérdezte volna a véleményét, és neki mondja, hogy ronda, akkor azt mondanám, igazad van, és egy tapló.
Hogy itt egy embernek sincsenek kapcsolatai a való életben, az hétszentség...
A kérdéssel magával nincs semmi baj, az emberek szoktak ilyeneket kérdezni egymástol. Ez nem megerősítésért kuncsorgás, nem játszmázás, hogy kérdező egy ravasz pszichológiai trükkel kinyomozza, hogy a párjának kell-e a barátnője, és összességében nem is egy mély kérdés. Ez csak a "na, jók lettek a képek?" egy változata.
A hapsi meg bunkó volt. Aki nem érti hogy miért, annak az érzelmi intelligenciája 0. Az önelégült kis tinik szoktak ilyen tapintatlanok lenni, mondván hogy "én csak az igazat mondtam, mit akarsz, hazudjak?????🙄" de egy felnőtt jobb esetben már megtanulta, hogy az életben majdnem minden esetben felesleges nyíltan leszólni valaki mást. Pláne egy olyan embert akit a párunk szeret...
Ha mindenki nyersen, és tapintatlanul kimondana mindent amit gondol, akkor nemigen maradnának emberi kapcsolatok a világon.
Ismertem ilyet, aki szánt szándékkal dicsérgetett lányokat a barátja előtt csak azért az utcán, hogy ő túlkompenzálva és jó hangosan mindenki tudomására adja, hogy AZ Ő BARÁTNŐJE A LEGSZEBB, MINDENKI MÁS EGY RUSNYA SZÖRNYETEG.
Nyilván ez is volt a célja a csajnak. Ha egyszer helyeselt volna a barátja, összetört volna lelkileg.
Már nem azért.De te sem vagy normális kérdező.Felnőtt létedre szelfizgettek a barátnőddel, aztán kérdezed a párod hogy teszeTEK neki?? Miért nem azt kérdezted TE hogy tetszel neki??
Ez tipikusan olyan kérdés, amire nem lehet jó választ adni.Hiába írják, hogy miért nem mondta inkább hogy cukik/aranyosak vagytok, te az a fajta vagy, aki ezt is sértésnek veszi.Ha azt mondta volna, hogy de jó csaj a barátnőd, azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!