Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha zavar, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha zavar, hogy a párom gyönyörű influencereket követ (akiket nálam szebbnek találok, igen... olyan lányok, akikre féltékeny voltam alapból is), illetve egy oldalt női seggekről?

Figyelt kérdés

Nem likeolgatja, nem kéne zavarnia, alapjáraton tudom, hogy semmi jelentősége, de mégis teljesen kivagyok tőle... Valószinűleg a szingli éveiből maradt bent, mivel nem olyan rég jöttünk össze.

Tudom, lehet hülye kérdés, csak nem tudom, hogy szóvá tegyem-e... Ez inkább szól az én önbizalomhiányomról, mint másról, de akkor is nagyon zavar. Nem tudom, hogy szóvá tegyem-e, vagy inkább próbáljam meg elengedni ezt.

2022. júl. 26. 21:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem inkább próbáld meg magadban rendbe rakni ahogy írod valahol te is érzed hogy felesleges ebből problémát csinálni.
2022. júl. 26. 22:08
 12/26 anonim ***** válasza:
21%
Arról ő nem tehet hogy te nem tudsz mit kezdeni az önbizalom hiányoddal
2022. júl. 26. 22:16
 13/26 anonim ***** válasza:
62%
Istenem ennyi idiótát. Ha zavar, akkor zavar. Ne rájuk hallgass, szerintük mindig az a hibás, akinek épp problémája van valamivel. Ha téged zavar, megkerheted, hogy ne tegye. Ha fontosabb vagy neki, mint az, hogy ezeket az oldalakat kövesse, akkor abbahagyja. Ha nem, akkor egyértelmű.
2022. júl. 26. 22:26
 14/26 anonim ***** válasza:
25%

13.

Mennyire nevetséges már hogy meg akarja szabni neki hogy kit követhet az instan. Az az igazság hogy semmi köze hozzá.

2022. júl. 26. 22:30
 15/26 anonim ***** válasza:
42%

Persze. Ennyi erővel akkor az is nevetséges, ha elvárja a parjatol, hogy hűséges legyen?

Kérheti, hogy kövesse ki. Ha a csávó nem akarja, akkor nem fogja, de akkor legalább a lány tudja, hogy ennyit ért a kapcsolat.

Őszintén, neked melyik lenne a fontosabb? Egy rohadt oldal vagy a no, akit szeretsz? Nehogy már ez kérdés legyen.

2022. júl. 26. 22:32
 16/26 anonim ***** válasza:
17%

15.

És mit akar neki majd megszabni legközelebb? Gondolat rendőrség is lesz?

2022. júl. 26. 22:36
 17/26 anonim ***** válasza:
8%
Ez akkor is gáz. Képekre féltékenykedni. Mondom :ha ennyire nincs önbizalmad kezdj magaddal valamit, mert szánalmas vagy
2022. júl. 26. 22:57
 18/26 anonim ***** válasza:
20%
Bocs már ha érdekel amiről beszél, vagy amilyen zenét csinál xd, gondolom te se követsz 1 pasit se, életedbe nem volt férfi tanárod amíg volt pasid legalább.
2022. júl. 27. 00:14
 19/26 anonim ***** válasza:
28%

Mindegy, engem nem érdekel, a lepontozasokbol is látom, hogy a kis not sosem látott 30 százalékos emberkék tolják :D

Amúgy akkor minden más miatt is, ami nem tetszik egy kapcsolatban, nem szabad szólni?

Miért korlatozas, ha meg kérsz valakit valamire, hogy ne csinalja ? Ez egy nagy áldozat a részéről, ha erről lemond ?

Tehát, ha mondjuk nem szeretem, hogy csamcsog, akkor nem kérhetem meg rá, hogy ne tegye ?

Dehogynem!

Aztán majd Ő eldönti, higy abbahagyja e a kedvemert vagy nem.

2022. júl. 27. 06:01
 20/26 anonim ***** válasza:
71%
Számomra is visszataszító ez a viselkedés, még egy szinglitől is. Csalódás a jellemére vonatkozóan.
2022. júl. 27. 06:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!