Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek miért hagyják fenn Facebookon az exekkel közös képeket, ha már új párkapcsolatuk van?
Személy szerint én annak sem vagyok híve, hogy a telefonunkban vagy egy dobozban tartsunk exes képeket, de ha valakinek tényleg jó emlékei vannak, akkor oké, legyen. De Facebookon, ahol mindenki látja? Szerintem nagyon megalázó az új férfinek/nőnek. Valaki ránéz a profiljára, látja, hogy az exszel van közös kép, azt hiszi, még mindig együtt vannak. Főleg, ha nem ilyen régi mappában van benne, hanem a főoldalon, ahol az első dolog, amit meglátnak. Kedvencem, amikor közös profilkép van az exszel, majd azóta van az újjal is, mintha két párja lenne :D
"Nem a Facebbokon elém az életem" Én sem, de egy perc alatt le lehet szedni vagy elrejteni a képeket, hogy ne alázzuk meg új kedvesünket.
Az én exemnek is ott virított több kép is az exével a kiemelt képeknél (ami utólag kiderült, akkor kerültek fel, amikor frissen szakítottak). Megkértem, hogy szedje le, legalább ne a kiemelt képeknél legyen. Azt mondta, hogy "az olyan, mintha letagadnám a múltat" meg bekamuzta, hogy leszedte, de a Facebook visszatöltötte :D Nem sokkal később kiderült, hogy még mindig szereti és szexelnek a hátam mögött. De nem gondolom, hogy mindenki ilyen, aki fent hagyja a képeket, csak nem értem, miért, illetve miért az új férfi vagy nő a rohadék szemét, amiért megkéri, hogy szedje le onnan, ahol mindenki láthatja.
Teljesen egyeté értek a kérdezővel. Egy párkapcsolatban persze fontos, hogy megmaradjon az én és a te két különálló emberként, de létrejön a "Mi" kategória pluszban. Azt pl én is utálnám, ha beleszólna valaki a hobbijaimba, a munkámba, az öltözködésembe..stb., de ez pont az a probléma, ami tényleg rossz érzést kelt a másikban és egy kattintással megoldható lenne, nehogy már ez valakinek nehezére essen.
Valaki el tudja viselin, h voltak a párjának más párjai is előtte, valaki nem. Valaki kivnácsi rá és tudni akar róluk, valaki nem, mert lelki problémái származnának belőle. Ha a párom érzékeny erre, természetes, hogy nem bántom meg vele.
“Nem a Facebbokon elém az életem" Én sem, de egy perc alatt le lehet szedni vagy elrejteni a képeket, hogy ne alázzuk meg új kedvesünket.“
Az első mondat pedig süket szövegelés. Aki nem Facebook-on éli az életét (vagy bármilyen más social media platformon), az eleve nem is rak ki ilyen személyes dolgokat a falára, vagy esetleg csak úgy, hogy ő lássa. Ha mégis felrakja nyilvános státuszban, akkor utána pedig nem nehéz leszednie…
Érdekes, hogy családi fotóknál sosem merül fel az, hogy “mi a múlt része és mi nem”, azokat olyan könnyen törölgeti mindenki, egyedül ennél a dolognál van minden pseudo-zsebfilozofálgató kiakadva, hogy hát neki joga van a múltjához, meg az emlékeihez. :D Mintha fotók nélkül amnéziás lenne és képtelen lenne visszaidézni.
Mondjuk ezzel sem lenne baj, ha legalább egyedül próbálná kiheverni a dolgait és nem bántana meg, vagy okozna maradandó traumákat ezzel egy teljesen új embernek, aki nem érdemli meg.
Ha a féltékenység ölne….
Fájdalmas hogy menyire be akarjátok korlátozni a férfiakat.
A szemüket szabad kinyitni?
Esetleg tartózkodhatnak más nő 5kmes körzetében? Vagy már ezeket se lehet mert ez is megalázó nektek?
16. Tehát attól lesz igaz valami, hogy a többség azt gondolja?
🤷
18:
Az a te szegényégi. bizonyítványod (és jelen esetben ugyanúgy kisebbségi komplexusod), ha neked 3000 nyilvánosan közzétett fotó kell hozzá, hogy megnyugodjon a lelked, hogy működőképes a kapcsolatos, mert instabil vagy lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!