Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért teregetik ki Facebook-on...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teregetik ki Facebook-on egyes emberek a szerelmi életüket?

Figyelt kérdés

Új párkapcsolat. Az emberek nagy részének első dolga: Kirakni a Facebook-ra, hogy járnak. Csinálni 20 közös szelfit, meg 5 képet, amin csókolóznak, mindet felrakni a Facebook-ra.

Miért?

Miért kell mindenki tudjon róla? Nem azt mondom, hogy titkolják... De miért kell szinte már dicsekedni vele?

Szerintem a szerelem 2 emberről, és azok intim, bensőséges, kapcsolatáról szól, ami nem nagyon tartozik minden egyes ismerősre...

2015. febr. 19. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Feltűnési viszketegség, továbbá imádnak felvágni h ők milyen boldogok.
2015. febr. 19. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
Mert megy a majomkodás. Mert olyan jó dolog nekik kirakni a közös képeiket, csakhogy villogjanak mindenki előtt. Két kezemen nem tudnám összeszámolni, hogy hány ilyen hirtelen jött szerelem ment tönkre szinte hónapokon belül. Bizony-bizony, visszanyal a fagyi, és a legszebb öröm a káröröm.
2015. febr. 19. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Feltűnési viszketegségük van.

De van aki azért, hogy megmutassa ó neki is van.

amúgy passz.

De egyébként szerintem kezd csillapodni ám a féjszbuk, az ismerőseim java igaz ők 25-35 év közöttiek, egyre ritkábban mennek fel, se kép se semmi, nem seincs már fent semmi rólam.

2015. febr. 19. 19:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez a kor velejárója. Erről rengeteget lehetne írni, hogy miért van ez, de pár pszichológus jobban el tudná magyarázni. Normális választ itt nem fogsz kapni, max fél igazságokat. Az igazsághoz szakember szükségeltetik.
2015. febr. 19. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudom nem szép dolog,de sokszor röhögtem már az ilyen nyilvánosan mutogatós kapcsolatokon,azon meg pláne amikor hirtelen eltünnek a képek és vége a nagy lamúrnak:D
2015. febr. 19. 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:

az még durvább sztem, h egy csaj barátja nem akart kirakni közös képeket, de külön-külön fenn voltak, valszeg a többi csaj nem nézte volna jó szemmel, h más csajjal látják a srácot, de a csaj kitartó volt, nem esett le, több évig együtt volt vele, és még sztem újra :D

amúgy a smárolós képek tényleg túlzások, de néhány közös élmény nem nagy szám, olyat kell, ami elfogadható még oda,

2015. febr. 20. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!