Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teregetik ki Facebook-on egyes emberek a szerelmi életüket?
Új párkapcsolat. Az emberek nagy részének első dolga: Kirakni a Facebook-ra, hogy járnak. Csinálni 20 közös szelfit, meg 5 képet, amin csókolóznak, mindet felrakni a Facebook-ra.
Miért?
Miért kell mindenki tudjon róla? Nem azt mondom, hogy titkolják... De miért kell szinte már dicsekedni vele?
Szerintem a szerelem 2 emberről, és azok intim, bensőséges, kapcsolatáról szól, ami nem nagyon tartozik minden egyes ismerősre...
Feltűnési viszketegségük van.
De van aki azért, hogy megmutassa ó neki is van.
amúgy passz.
De egyébként szerintem kezd csillapodni ám a féjszbuk, az ismerőseim java igaz ők 25-35 év közöttiek, egyre ritkábban mennek fel, se kép se semmi, nem seincs már fent semmi rólam.
az még durvább sztem, h egy csaj barátja nem akart kirakni közös képeket, de külön-külön fenn voltak, valszeg a többi csaj nem nézte volna jó szemmel, h más csajjal látják a srácot, de a csaj kitartó volt, nem esett le, több évig együtt volt vele, és még sztem újra :D
amúgy a smárolós képek tényleg túlzások, de néhány közös élmény nem nagy szám, olyat kell, ami elfogadható még oda,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!