Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz? Hogy akik nem ismernek, első ránézésre 18-nak néznek, de pl boltokban ha alkoholt veszek még 18 nak se néznek, mert elkérik a személyimet.
Figyelt kérdés
Mit csináljak, hogy többnek nézzenek, nem akarom azt sem, hogy 30nak nézzenek, csak a koromnak megfelelőnek! 23 éves lány vagyok, van barátom is, amúgy a fiúkkal nem volt sose gondom, nem vagyok ronda sem, teljesen átlagos vagyok. De nagyon zavar, hogyan sokan kisebbnek néznek. Úgy érzem idegen helyen, hogy önbizalom hiányom is van ilyenkor, amikor látom embereken, hogy nagyon fiatalkának néznek.2010. szept. 22. 10:36
11/11 anonim válasza:
Tőlem 16 évesen már nem igazán kérték el.Mondjuk az furcsa volt,mikor 17 évesen azt mondta egy kiscsaj,hogy 30 vagyok...19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!