Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már, akinek hosszútávú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, akinek hosszútávú kapcsolat alakult "esélytelen" kapcsolatból?

Figyelt kérdés
Eleve esélytelen kapcsolat, valamilyen oknál fogva előre tudjátok, hogy nem működhet, de belevágtok mégis tart ameddig tart alapon. Volt már olyan, akinek hosszú távon "bevált" ez, például leélték együtt az életüket végül?

2022. júl. 23. 07:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem az az esélytelen, amit te annak gondolsz, hanem ami ténylegesen az!

Ezt pedig nem te döntöd el, hanem az élet!

2022. júl. 24. 18:05
 12/18 A kérdező kommentje:
11: Tehát te belevágnál mondjuk másik kontinensen élővel távkapcsolatba? Csak mondtam egy példát, de ezer más esélytelen(nek tűnő) szituáció lehet.
2022. júl. 24. 22:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez attól függ, mennyire ismered önmagad, a másikat, a szituációt.

Ha zsigereidben érzed hogy necces, akkor ösztönösen nem mész bele, mert rossz előérzeted van. Ez egy helyes döntésnek mondató, mert valamiért ott van ez az érzés. Mondjuk hiába jóképű és szépen beszél, ha közben érzed hogy egy pszichopata.

De ha agyból kidumálod, hogy miért nem működne a másikkal, ami amúgy működne, az valószínűleg egy rossz döntés. Mondjuk normális, de nincs presztízse.

Szóval szerintem magadat kell a legjobban ismerned ahhoz, hogy ezt eldöntsd.

2022. júl. 24. 22:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én belevágtam egy másik kontinensen élővel egy távkapcsolatba. Közel húsz évig, a férjem haláláig együtt maradtunk. De mi az első pillanattól hinni akartuk, hogy működhet, és mindent meg is tettünk érte.
2022. júl. 24. 23:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"valamilyen oknál fogva előre tudjátok, hogy nem működhet"

Ha teljességgel tudjátok mindketten, akkor mi a kérdés?

2022. júl. 24. 23:17
 16/18 anonim ***** válasza:

#14-es, ez nagyon szép...

N

2022. júl. 25. 01:07
 17/18 Senior Séf ***** válasza:
Az első házasságom csaknem 18 évig tartott. pedig csak úgy indult, hogy belefáradtam, hogy "minden héten mással vagyok egyedül", és "jobbat úgysem találok" alapon lehorgonyoztam az exem mellett. Ahhoz képest jól elvoltunk, amíg meg nem tudtam, mi az a szerelem. Addig is számtalanszor voltam szerelmes, de mint kiderült, azok felejthető kis játszadozások voltak a szív húrjain. Az igazi szerelmet csak 40 évesen ismertem meg.
2022. júl. 25. 16:51
 18/18 anonim ***** válasza:

#17:

"felejthető kis játszadozások voltak a szív húrjain."

Ezt megjegyzem magamnak! Ez tetszik! :)

2022. júl. 25. 16:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!