Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kellene barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene barátnőmnek megtanítani, hogy legyen vegán?

Figyelt kérdés
2022. júl. 21. 01:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, ő dönt.
2022. júl. 21. 06:55
 12/25 anonim ***** válasza:
60%
Miért? Zavar, hogy az ő kajája leszarja a te kajádat?
2022. júl. 21. 07:31
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Tanítani akkor tudnád, ha vegán szeretne lenni és érdeklődne ilyenkor mit érdemes enni. Ez viszont csak akkor következhet be, ha saját elhatározásból vegán étrendet szeretne, másképp nem, semmit se tudsz csinálni, hogy ez megváltozzon, ugyanakkor ha ez számodra rendkívül fontos, kereshetsz olyan barátnőt, aki alapból vegán!
2022. júl. 21. 07:41
 14/25 anonim ***** válasza:
62%
Pontosan a te fajtád miatt vannak elítélve a vegánok :)
2022. júl. 21. 08:11
 15/25 anonim ***** válasza:
32%
Kevés vegánt ismerek, kb. 4-et, de abból 3 biztos, hogy mentálisan beteg ember. Inkább örülj neki, hogy így is szeret, mert a vegánok jellemzően baromi fura emberek.
2022. júl. 21. 09:06
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Lépésről lépésre:

1. Válassz egy időpontot az akcióhoz. Legyen egy nyugis nap, amikor se aznap, se másnap nem történik semmi érdekes - hogy ne legyen túl sok történés egyszerre, mert az megterhelő lehet.

2. Keress egy jó vegán receptet, vagy ha nem tudsz főzni, rendelj.

3. Találkozáskor ajánlott mihamarabb a tárgyra térni.

4. Ültesd le.

5. Mondd el, hogy mekkora marha vagy, amiért a saját értékrendedet akarod ráerőszakolni másokra, és hogy a vegán/vegetáriánus/húsevő életmód - amennyiben nincs egészségügyi akadálya - mindenkinek a saját döntése.

6. Döntsd el, hogy hajlandó vagy-e tolerálni, hogy húst eszik a jelenlétedben.

7. Ha nem - szakíts

Ha igen - verd ki a fejedből ezt az átnevelős hülyeséget.

2022. júl. 21. 10:14
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.

Írom ezt úgy, hogy vega vagyok és kb. csak a házitojás meg házi méz választ el a vegánságtól.

Ez nem olyasmi, amit bele lehet/kell nevelni másokba.

Ha annyira fontos, akkor keress eleve vegán partnert.

2022. júl. 21. 10:50
 18/25 anonim ***** válasza:
18%
De amugy mi jo a vegansagba? Leszamitva azt h mindenki buzanak gondol?
2022. júl. 21. 10:54
 19/25 anonim ***** válasza:
87%

Sokan sokféle okból lesznek vegánok, például: állatvédelem, környezetvédelem, egészség/közérzet, ízlés, stb, illetve ezek különböző kombinációi. Például én jobban érzem magam fizikailag állati eredetű ételek nélkül, illetve mivel én magam képtelen lennék levágni egy állatot, álszentségnek éreztem hogy ha más teszi azt meg pénzzel támogatom. (Ráadásul így sokkal változatosabban főzök és kevesebb alapanyag romlik rám, de ez igazából nem volt motiváció csak utólag jöttem rá.)

2022. júl. 21. 11:00
 20/25 anonim ***** válasza:
49%
A veganok még a vegetáriánusokat is lenézik.. szekta féleség.. én nem szeretnék ilyenhez tartozni, viszont a másik végletet sem szeretem amikor valaki kevés húst eszik vagy egyáltalán nem és akkor jönnek a pacal evő pörköltes szájúak hogy nem lessz erőd meg nem tudod mi a jó.. ki mihez szokott hozzá .. Aki húson nőt fel az értem ha annak a rabja , de aki nem szektas azt ne piszkáljuk azzal ki mit eszik ez mind2 oldal számára igaz.
2022. júl. 21. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!