Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy szerelem ami nem jött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szerelem ami nem jött össze, majd 35 év elteltével szerelmesek vagyunk egymásba, és a szex is jól működik ami 35 évvel ezelőtt nem volt jó. Mi lehet az ok? Részletezés alul.

Figyelt kérdés
Én 28 évesen beleszerettem egy ugyanilyen korú csinos férfiba, aki nőtlen volt, nekem két családom volt már akkor a férjemtől. Férjem elhanyagolt, megtetszett a fenti csinos férfi, sajnos a szex nem volt túl jó nekünk, igaz csak háromszor próbáltuk, de nem volt jó. Ezért maradtam a férjemnél. Ez a csinos férfi megházasodott de nagyon messze taszított egymástól a sors, egymásról semmit nem tudtunk 35 évig. Egyszer csak összefutottunk, beszélgettünk, majd találkák voltak, és ismét megtörtént közöttünk, ami fiatalkorunkba nem igazán volt jó, De most annál inkább. Mi történhetett? Nem tudom a választ. Ez a csinos férfi nagyon megváltozott, neki is van két családja, de elváltak és vissza költözött a szülői házba, amire sokat költött a felújítás miatt. Szerelmesek lettünk egymásba, én sokat nála vagyok éjjel nappal. Férjemtől szeretnék elválni, mert már 20 éve semmi nem történik köztünk. Mit javasoltok? Hogyan tovább? Mi a véleményetek azzal kapcsolatban, hogy fiatal korunkban a szex nem nagyon működött köztünk és ezért hagytuk abba a kapcsolatunkat, most meg olyan boldogságban élek mindent megkapok e csinos férfitól.Megtudtam a szerelmemtől hogy gondolatban mindig ott voltam neki, de én is így éreztem nap mint nap. Mi lehetett az ok, hogy akkor nem, most meg tökéletesen működik a kapcsolatunk?
2022. júl. 20. 10:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

#10:

xD

2022. júl. 20. 14:20
 12/19 anonim ***** válasza:
9: egyetértek,de viszont itt a hölgy leírta, hogy elhanyagolta a ferje anno, azt nem tudom,hogy utána is,de gondolom így volt..
2022. júl. 20. 14:50
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
Írd meg a Kiskegyedbe a történeted. Ott szeretik az ilyen sztorikat.
2022. júl. 20. 15:35
 14/19 A kérdező kommentje:
Sok találgató válaszok érkeztek. De számos kérdésre nem. Pl miért történhet az, hogy 35 évig nem is láttuk egymást mégis napi szinten egymásra gondoltunk. Különben igen elhanyagolt a férjem.
2022. júl. 20. 16:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Hogy fogsz dönteni ?
2022. júl. 20. 21:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha nem működött akkor a szex,miért gondoltatok egymásra ? Ha nem volt kémia, vagy nem működött ?
2022. júl. 20. 21:31
 17/19 anonim ***** válasza:
#14! Mert aki az túl választ férjet, annak kell egy Hufnagel Pisti, akiről álmodozhat. Ő meg udvariasságból rámondta, hogy ő is rád gondolt. Amúgy fordítva is feltehetnéd a kérdést. Ha akkora marha nagy szerelem volt, akkor miért nem egymással éltek le az életeteket? Nem lehet valami nagy szerelem, aminél egy olyan férj is jobb választásnak tűnik, akivel 20 éve semmi nincs😂
2022. júl. 20. 21:42
 18/19 A kérdező kommentje:
Hát ezért nem! Elsősorban férjnél voltam, másodsorban két családom volt, és persze az új csinos férfival nem működött akkor a szex köztünk ami elvárható lett volna. Fájdalommal is járt nekem valami ok folytán. Igen már a válókereset be adásra került, hiszen már az új párommal élem a gyönyör világát.
2022. júl. 21. 07:39
 19/19 anonim ***** válasza:
67%
Akkor sok szerencsét és szépet kívánok nektek! Potoljatok be az elmúlt éveket !
2022. júl. 21. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!