Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom elítéli a szépészeti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom elítéli a szépészeti beavatkozásokat, van értelme így folytatni?

Figyelt kérdés

Azt szeretném először is tisztázni, hogy számomra nagyon fontos a külsőm, viszont mindig a természetes szépségre törekszem, ezáltal a mű dolgok kicsit sem tetszenek, pl felfújt kacsaszáj, műmellek, műköröm, műszempilla stb stb. Sokan mondják, mind barátok, mind ismeretlenek, hogy egy természetes szépség vagyok (nem egoizmus, én nem így láttam anno), barátom szintén így gondolja, viszont én még mindig nem vagyok 100%-osan megelégedve a kinézetemmel. Lehet felszínes dolognak tűnik, de ez van, 10/10-es nő szeretnék lenni, főleg hogy a pénz is megvan hozzá. Pár éve megcsináltattam a fogaimat, azóta hófehérek, tényleg gyönyörűen néznek ki, kb mint egy hollywoodi sztárnak, de már ez se tetszett a mostani páromnak, mert szerinte hülyeség, és hogy “milyen sokba került”. Kezdjük ott, hogy nem az ő pénze, egy fillért nem adott bele, én kerestem meg a rávalót. Aztán nemrégiben volt egy állvonal kontúrozásom, amitől kicsit szögletesebb/csontosabb lett az arcom. Szerintem nagyon szép eredményt értünk el, de ezt is leszólta, szintén az ára miatt, meg mert szerinte annyit nem adott hozzá a kinézetemhez, mint amennyibe került. Ilyeneket mond, hogy teljesen felesleges volt, enélkül is jól néztem ki, és hogy hülye vagyok, mert erre elköltöttem egy csomó pénzt. Az viszont már kicsit sem érdekli, hogy számomra fontos volt, mert nem voltam megelégedve az arcom kinézetével. Igen, a beavatkozás óta sokkal több az önbizalmam, mert mindig is ilyen formájú arcot szerettem volna, és én így érzem jól magam, ami nekem minden pénzt megért. Annyira idegesít már ez a hozzáállás, mert bezzeg ő fesztiválokra, meg bulikra elkölthet rengeteg pénzt, de ha én szépülni szeretnék, akkor kapom az ívet rendesen. Páromról azt kell tudni, hogy ő kb teljes mértékben lekakilja, hogy hogy néz ki. Nem túl jó pasi; fogai sárgák, csálék, nincs kigyúrva, az arca semmi extra, kb mindenki meglepődik, amikor meglátják mellettem. Ilyeneket mondtak neki közös ismerősök, hogy ő a világ legszerencsésebb pasija.. na vajon miért? A vak is látja, hogy nem pont ugyanaz a szintünk. Ez, hogy nem néz ki jól egy dolog, mert nem is a külseje fogott meg, viszont minek szól be, ha én fullosan szeretnék kinézni? Ez fáj neki, most komolyan!? Nem hogy örülne neki, ráadásul más férfi a 2 kezét összetenné, ha a barátnője ennyit adna magára. Mivel neki nem fontos a kinézete és egy fillért nem költene rá, ezért elvárja, hogy én is leragadjak annál, amim van. Hát kössz, de nem. Sokkal inkább költök a külsőmre, minthogy elmenjek egy 50. fesztiválra. Teljesen más az értékrendünk ezen a téren, pedig egyébként jól kijövünk egymással, kb minden másban egyezik a véleményünk, de a szépészeti beavatkozások egy elég nagy kivételt képeznek.

Van ennek így értelme? Lassan 5 éve vagyunk együtt, de bevallom rohadtul idegesít már az ehhez való hozzáállása, főleg, hogy tervezek más szépészeti beavatkozást is még a jövőben. Más férfi is így gondolkodik?

23-24 évesek vagyunk.

2022. júl. 19. 01:05
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
77%
Beteg szegény, nyaktól felfelé
2022. júl. 19. 10:36
 32/41 A kérdező kommentje:

#15 nem leszek, mert már lassan az vagyok.🤫

Egyébként köszönöm a válaszokat, voltak hasznosak is.:) Igen, önértékelési problémáim voltak, ezt belátom. Megálmodtam magamnak egy külsőt, amiért teszek is, nem tudom ez miért probléma. Most végre ha a tükörbe nézek teljesen elégedett vagyok magammal, van önbizalmam is bőven. Egyébként 5 éve úgy vagyunk együtt, hogy az első években alig volt pénzem bármit megcsináltatni, erre úgymond az utolsó 1 évben “kaptam rá”.

2022. júl. 19. 10:37
 33/41 A kérdező kommentje:
Vagyis nem teljesen vagyok elégedett magammal, csak kb 90%-ra. Régen ez volt 30% mondjuk.
2022. júl. 19. 10:39
 34/41 anonim ***** válasza:
12%
Itt besavanyodott emberek azt hiszik egy fogfehérítéstől az ember már biztos úgy néz ki, mint az instan a műnők. 🤦🏽‍♀️ Akikről teszem hozzá nem kevésszer kiderült már, hogy hiába műk ők sem úgy néznek ki, mint a képeiken, de hagyjuk.
2022. júl. 19. 10:41
 35/41 A kérdező kommentje:

Egyébként nem “daráltattam be” az egészséges fogaimat. Fogszabályzóm volt kb másfél éve, majd aztán fogfehérítés.

Aki meg nem hiszi el a kérdést/kamunak titulálja, nyugodtan görgessen tovább, így is érkezett sok normális válasz, amit még egyszer köszönök.

2022. júl. 19. 10:53
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, 23 éves vagy. Ilyenkor még nincsenek ráncok, lapos a has, kemény a fenék, hegyesen áll a cici, minden szép. De te már most elégedetlen vagy, ráadásul mingyárt egy elég brutál műtétet választottál.

Nem tudom láttál e már olyan előtte-utána képeket, ahol egy kifejezetten szép lányból lett a sok plasztikától egy igazi frankeinstein, es azt gondolta ő így szép. Te is afelé haladsz. Inkább fogadd el magad. Mindig lesz nálad szebb, ez ellen nem tudsz mit tenni. De a sok műtéttel csak egyre több szebb lesz...

De persze a te tested, a te életed, csak gondold végig hogy hova is fog ez vezetni, es hogy megéri e.

2022. júl. 19. 12:37
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
A fogszabályzással nincs gond, de a legjobb ezt serdülőkorban végigvinni, mert akkor lehet a legkönnyebben és a leggyorsabban eredményt elérni. A fogfehérítésnél a fogdentinnek van egy alapszíne, amit jobb esetben festékanyaggal fehérítenek ki. A sópolír kerülendő mert gyengíti a zománcot. Egyébként a világító fehér fogak elég természetellenesen hatnak, előbb tűnnek protézisnek, mint rendes fogaknak.
2022. júl. 19. 15:09
 38/41 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Nem feküdtem kés alá, se nem változott meg a csontom szerkezete (ugyanis ezt is írta valaki). Ez egy egyszerű negyedórás beavatkozás volt, nem műtét. Injekcióval befecskendeztek hyaluronsavat az állkapcsomba, ami nem mellesleg másfél éven belül felszívódik teljesen.

Egy mellműtét, vagy bármilyen altatásos műtét sokkal komolyabb dolog, össze se hasonlítható a kettő, mert az altatás alapból nagyon leterhelni a szervezetet. Ilyet nem tervezek soha.

2022. júl. 19. 15:10
 39/41 anonim ***** válasza:
87%
Nem illetek össze, ő 20-on évesen kihasználja a fiatalságát, bulizik, élvezi az életet. Te pedig húly.ségekkel foglalkozol, bármennyire is nem tünik fel. Hiába költesz, megsúgom, akkora egetverő változás, maximum az agyadban van. 40 évesen visszanézel majd a fiatalkori képeidre és nem érted majd, mi bajod volt. Inkább fogadnád el magad és élnéd az életed.10/10-es pedig ízlés kérdése, amúgy vicces, egy műköröm gáz, de 23 évesen az arcodat töltögetni nem? Ja, ez a simán felszívódik szöveg is, hidd el, a szövetekben bizony nyoma marad és, amint öregszika bőr, látszani fog.
2022. júl. 19. 15:40
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kevesebbet kellene a külsőddel foglalkozni, ugyanis mindig fogsz találni valami zavarót magadon, mert eleve a hozzáállásod túlságosan kritikus. Sokkal boldogabb lennél ha lazábban vennéd az életet és máshol fejlesztenéd magad, mert az ember fejlődni akar mindig, ez igaz, de ezt hála istennek nem csak külsőségekben érheti el. Nekem a barátod hozzáállása szimpatikus, teljesen józan gondolkodású, szerintem jót akar hidd el. Azt a pénzt fordíthatnád más folgokra is.
2022. júl. 19. 16:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!