Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom elítéli a szépészeti beavatkozásokat, van értelme így folytatni?
Azt szeretném először is tisztázni, hogy számomra nagyon fontos a külsőm, viszont mindig a természetes szépségre törekszem, ezáltal a mű dolgok kicsit sem tetszenek, pl felfújt kacsaszáj, műmellek, műköröm, műszempilla stb stb. Sokan mondják, mind barátok, mind ismeretlenek, hogy egy természetes szépség vagyok (nem egoizmus, én nem így láttam anno), barátom szintén így gondolja, viszont én még mindig nem vagyok 100%-osan megelégedve a kinézetemmel. Lehet felszínes dolognak tűnik, de ez van, 10/10-es nő szeretnék lenni, főleg hogy a pénz is megvan hozzá. Pár éve megcsináltattam a fogaimat, azóta hófehérek, tényleg gyönyörűen néznek ki, kb mint egy hollywoodi sztárnak, de már ez se tetszett a mostani páromnak, mert szerinte hülyeség, és hogy “milyen sokba került”. Kezdjük ott, hogy nem az ő pénze, egy fillért nem adott bele, én kerestem meg a rávalót. Aztán nemrégiben volt egy állvonal kontúrozásom, amitől kicsit szögletesebb/csontosabb lett az arcom. Szerintem nagyon szép eredményt értünk el, de ezt is leszólta, szintén az ára miatt, meg mert szerinte annyit nem adott hozzá a kinézetemhez, mint amennyibe került. Ilyeneket mond, hogy teljesen felesleges volt, enélkül is jól néztem ki, és hogy hülye vagyok, mert erre elköltöttem egy csomó pénzt. Az viszont már kicsit sem érdekli, hogy számomra fontos volt, mert nem voltam megelégedve az arcom kinézetével. Igen, a beavatkozás óta sokkal több az önbizalmam, mert mindig is ilyen formájú arcot szerettem volna, és én így érzem jól magam, ami nekem minden pénzt megért. Annyira idegesít már ez a hozzáállás, mert bezzeg ő fesztiválokra, meg bulikra elkölthet rengeteg pénzt, de ha én szépülni szeretnék, akkor kapom az ívet rendesen. Páromról azt kell tudni, hogy ő kb teljes mértékben lekakilja, hogy hogy néz ki. Nem túl jó pasi; fogai sárgák, csálék, nincs kigyúrva, az arca semmi extra, kb mindenki meglepődik, amikor meglátják mellettem. Ilyeneket mondtak neki közös ismerősök, hogy ő a világ legszerencsésebb pasija.. na vajon miért? A vak is látja, hogy nem pont ugyanaz a szintünk. Ez, hogy nem néz ki jól egy dolog, mert nem is a külseje fogott meg, viszont minek szól be, ha én fullosan szeretnék kinézni? Ez fáj neki, most komolyan!? Nem hogy örülne neki, ráadásul más férfi a 2 kezét összetenné, ha a barátnője ennyit adna magára. Mivel neki nem fontos a kinézete és egy fillért nem költene rá, ezért elvárja, hogy én is leragadjak annál, amim van. Hát kössz, de nem. Sokkal inkább költök a külsőmre, minthogy elmenjek egy 50. fesztiválra. Teljesen más az értékrendünk ezen a téren, pedig egyébként jól kijövünk egymással, kb minden másban egyezik a véleményünk, de a szépészeti beavatkozások egy elég nagy kivételt képeznek.
Van ennek így értelme? Lassan 5 éve vagyunk együtt, de bevallom rohadtul idegesít már az ehhez való hozzáállása, főleg, hogy tervezek más szépészeti beavatkozást is még a jövőben. Más férfi is így gondolkodik?
23-24 évesek vagyunk.
Hát a hó fehér fog minden csak nem természetes.
Amúgy meg valahol igaza van, persze a Te életed és pénzed.
Ha leszolod és nem a Te szinted (szánalmas kifejezés) akkor minek vagy vele?
Nem szereted a mű dolgokat, de azért csináltatod.
Hagyd a srácot ott, jobban jár.
Te meg keress olyan pasit, akinek tetszik, h ilyenekre költesz.
N 30
Én is a tökéletes külsőt kergetem.
Ha a pasimnak ez nem tetszene, megmondanám, hogy arra az ajtó, lehet kevésbé külsőségekre törekvőt keresni. Természetesen nem lépne le, mert nem kapna csinosabbat, ezt ők is feltudják mérni.
Ez le lesz pontozva, és szarul is hangzik, de az, hogy leszól sem oké.
12
Az ilyen felfogású nők koppannak a legnagyobbat. 🤣
Ilyen nincs! Két ilyen ember egy hétig se marad meg együtt, nemhogy 5 évig.
De ha mégis igaz; neked pszichológus kéne, mert valami nagyon nincs rendben odabent. Valószínű súlyos önértékelési problémáid vannak, amire azt hiszed a külsőd drasztikus megváltoztatása a megoldás. Közben ragaszkodsz egy olyan pasihoz aki kb az ellentéted, és akit emiatt erősen le is nézel.
Nagyon fiatal vagy még -mondhatni a legszebb korban vagy-, de a szépség az idővel mindenképp romlik, vagyis mi lesz később? 30 fölött a mell elkezd megereszkedni, a fenék narancsosodni -függetlenül az alakodtól-, es megjelennek az első ráncok, amit mások még nem fognak észrevenni, de te olyannak látod mintha 80 éves lennél. 50 éves korodra olyan leszel mint azok a hoollywoodi színésznők, akik már mosolyogni se tudnak, mert akkor szétesik az arcuk. És hidd el, azok nagyon nem szépek.
A "nem szereted a mű dolgokat", arról meg csak annyit, hogy a csontszerkezet átalakítása sokkal drasztikusabb mint egy implantátum.
Egyébként a férfiak legnagyobb része a természetességet szereti, a plasztikat csak igen kevesen. Ez csak a lelkisérült nők mániaja. Mint ahogy az agyongyúrt pasikat se szereti a nők nagy többsége, ezt csak ők gondolják így.
És nokedlit szaggatni tudsz-e?
Mert én tudok, és inkább kajára költöm a pénzt, amiből a pasim is jól lakik, mint állvonal kontúrozásra.
De ha állvonal kontúrozást csináltattál magadon, akkor te már nem vagy természetes szépség, mint állítod. Ha egy kis ránc jelenik meg az arcodon akkor már botoxolni mész?
Csak szólok, hogy az ilyenekből lesz a plasztika megszállottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!