Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bármilyen droghasználat automatikusan red flag?

Figyelt kérdés
2022. júl. 18. 18:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
white flag.
2022. júl. 18. 21:56
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

középsuliban nem volt erről téma? :D

gondolom sokat lógtál a suliból

2022. júl. 18. 21:58
 13/20 Sunshinedoll ***** válasza:
68%
Személy szerint, nekem már akkor inkább az alkalmi partidrog, mint a fájdalomcsillapító függőség, de kinek mi :D
2022. júl. 18. 22:13
 14/20 Sunshinedoll ***** válasza:
70%

Vagy pl. inkább az alkalmankénti partodrog, mint a rendszeres alkoholfogyasztás.

Tudom, hogy ez magyaréknál nemmenő, mert mi szeretünk vedelni mint a gödény a drogos libernyákokat meg leköpjük, és még büszkék is vagyunk rá, de ha ma fedezték volna fel az alkoholt, az kvaisten, hogy nem lenne legális :D

2022. júl. 18. 22:15
 15/20 anonim ***** válasza:
80%

#7:

Nem cigizem, abszolút nem iszom alkoholt, ritkán eszem édességet, a kávé stimmel, azt rendszeresen. Viszont ezek közül az alkoholon kívűl egyik sem tudatmódosító.

2022. júl. 18. 22:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Nálam belefér, ha látom, hogy kontroll alatt tartja. Én nem élek ilyesmivel, de ismerek olyat, aki hosszú évek óta igen és dolgozik, családja van, rendben van az élete.
2022. júl. 19. 01:52
 17/20 anonim ***** válasza:

Egyébként halkan kérdezem meg, mi köze a témának a gyógyszerfüggőséghez, alkoholizmuhoz? Elég gyenge párhuzam, tekintve, hogy ugyanúgy red flag ez a 2 is. AKkor most mi az érv?

Aztán a személyes kedvencem, Uram bocsá', a kávét, csokit lexarom magasról, nem tudtam, hogy mekkora badass vagyok már, hogy elmajszolok naponta egy csokis müzit emberek... :DDD

Sírok, mennyire villog az egó, ha valakinek nem fér bele a drog egy kapcsolatban.

Mondom ezt úgy, hogy anno én sem vetettem meg alkalomadtán.

Alkalomadtán (értsd évi 1-2,és nem havi!!! 1-2 alkalom) egyébként még mindig nem zavarna, de a rendszeresebben (értsd: het/havi szinten) nagyon is gáz egy idő után.

Az, hogy más ezt lazábban vagy szigorúbban kezeli, meg igazán a saját joga.

2022. júl. 19. 08:19
 18/20 anonim ***** válasza:

Nálam nem feltétlenül, persze függ a szertől, a mennyiségtől és a felelősségtől (pl aki vezetés előtt fogyaszt bármi tudatmódosítót azzal azonnal megszakítok minden kapcsolatot).

Megértem ha valakinek nem fér bele, és nekem is csak azért mert nem lesz gyerekem.

2022. júl. 19. 08:25
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

#18 vagyok

Hozzáteszem, hogy pl a dohányzás viszont kizáró ok nálam, ki nem állhatom. :D

2022. júl. 19. 08:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagy néha egy füves cigi még annyira talán nem, a többi nekem az.
2023. jan. 2. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!