3x-os droghasználattól lehet elvonási tünetem, ami 9 hónapja történt? (tavaly november és szeptember). Vagy csak bebeszélem magamnak?
Figyelt kérdés
Szerintem pánikrohamom van, de mivel hideg jön be az kintről beképzelem magamnak a remegést is, halálfélelmem van, és nem tudom hol vagyok. Mi lehet velem? Meg fogok őrülni. 3x-os droghasználat tönkretehet egyébként? Úgy érzem, hogy megváltoztatott bennem valamit, mintha tönkretett volna, előhozott volna mentális problémákat, 0-24-be erre gondolok csak. Egyébként elvileg szintetikus drog (marihuana) volt.2021. aug. 22. 00:38
1/5 anonim 

válasza:

Most szintetikus drog volt vagy marihuana? :)
A marihuánának lehetnek ilyen jellegű hosszútávú hatások, de nem 3 használattól.
Viszont ha valami szintetikus cucc volt, azt senki nem mondja meg neked, mert a gyártón kívűl senki nem tudja, hogy pontosan mi is van benne. teljesen kiszámíthatatlan lehet a hatása.
2/5 anonim 

válasza:

Kizart, ha csak nem herbal volt, de akkor rendesen bekabultal volna. A futol amugy sem szokott se ego death vagy ilyesmi lenni. Ne pörögj ra, mert minél jobban beleporogsz, annal jobban bepanikolsz.
3/5 A kérdező kommentje:
9 hónapja ez megy, körforgás már.. nem tudom elengedni, állandóan parázok.
2021. aug. 22. 01:02
5/5 anonim 

válasza:

Akkor meg menj el egy pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!