Drog lehet halálos? Tavaly novemberben 3x szívtam, pánikrohamaim lettek, halálfélelmem volt, úgy érzem meghalok, koncentrációs zavar, memóriazavar, stb. Azóta rosszul vagyok?
Dehogy halsz meg... legalábbis nem emiatt.
Kicsit instabillá tetted a szoftveredet...rád ez így hatott.
Lehet te izgulós, félős, idegeskedős voltál kicsit jobban a többieknél, ès esetleg épp rossz pillanatban mentél ebbe bele.
Erősítsd a szellemed, próbálj meg minél több örömet, szeretetet, bizalmat érezni belül, és tanulj meditálni.
Van ez így.
Halálos nem biztos, de egy életre megnyomorithat, nem mindenkinel ugyanúgy működik.
Kapitány Föveny Máté erről szóló addiktologiai munkáit ajanlom figyelmedbe, engem tanított.
Ki akartam próbálni a füvet, az ő előadása beszélt erről le.
Nem vagyok szakértő, és ez csak az én tippem. Szerintem magas volt a dózis, és mint írtad nem voltál stabil abban az időszakban. Mivel idegeskedtél, talán szorongtál is, így a marihuána ezt erősítette fel benned. Ráparáztál, amitől pánikrohamod lett, most pedig szorongás szerű tüneteid vannak, mert félsz hogy bajod lett tőle. :) Nem valószínű, hogy bármi bajod lett tőle, valószínű, hogy csak a rossz emlék hozza ki belőled ezeket. Viszont ha nem múlik el, akkor tényleg kérj segítséget. Próbáld lefoglalni magad egyenlőre.
Sok sikert, és remélem tanultál belőle! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!