Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem nem érti, hogy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem érti, hogy mi esett nekem ebben az egeszben rosszul. Szerintetek is én fújom fel a dolgot?

Figyelt kérdés

A férjemmel megpróbáljuk kitalálni, hogy kicsit többet tudjuk spórolni. 3 gyerekünk van. Ő dolgozik, én most gyesen vagyok a 8 éves fiunkkal. Eddig is vezettem a kiadásokat, mindent megbeszéltem vele, semmit nem titkoltam el előle. Szombaton a gyerekek anyuéknál voltak, így leültünk ötletelni. Mint kiderült a férjem egész akciótervet készített, hogy én még min tudnék spórolni, ráadásul olyan kiadásokon szeretett volna visszavenni, amikre én nem is költöttem. Az egész helyzet és a stílus olyan megalázó volt. Úgy néz ki, egyáltalán nem is ismer engem. Például közölte, hogy egy két alkalmat a fodrásznál és a kozmetikusnál igazán kihagyhatnék, nem nagy durranás az amit csinálnak és azzal már egy csomót spórolnék. Csak lestem rá és elsírtam magam.

Elmondtam neki, hogy mi a bajom, de nem igazán érzi magát ebben hibásnak engem viszont megrótt, hogy nem tudom beosztani a pénzt.

2022. júl. 18. 08:38
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
A férjem nagyon nehéz anyagi körülmények között nőtt fel, ezért felnőttként elég spórolós lett, talán túlságosan is, sőt én is az lettem mellette, valószínűleg pont ezért érintett ennyire rosszul a pazarlás vádja. Amíg nem voltak gyerekek, addig meg tudtuk tenni, hogy a fizunk felét-harmadát félretettük, de ez már nem megy. Most 300 alatt nem nagyon tudok kihozni egy hónapot, ráadásul most meg jön a sulikezdés, a gyerekeken viszont nem vagyok hajlandó a megszokottnál jobban spórolni.
2022. júl. 18. 10:27
 22/38 anonim ***** válasza:
28%

14. “A férjemmel megpróbáljuk kitalálni, hogy kicsit többet tudjuk spórolni.”

ha spóroláson kell gondolkodni, akkor nem elég.

Egyébként ebből a keresetből hogy lesz 3 autó a gyerekeknek, ne adj isten 3 ház?

Meg mi lessz ha férjed lerobban?

Te fogsz eltartani 4 embert 200000ftbol?

Igenis kevés!

2022. júl. 18. 10:42
 23/38 A kérdező kommentje:

Természetesen nem akarok örökre itthon maradni, akkor majd több lesz a bevételünk is.

Most a rezsiárak változtatása miatt volt ez a spórolós megbeszéles, mert majdnem 100E-el többe fog kerülni így egy hónap. Ennyit én semmin nem tudok lefaragni, ezt szerencsére ő is elfogadta.

Nagyon nehezen viseli a többletkiadásokat, ezért próbáltam egy ilyen beszélgetést összehozni, de csak vita lett belőle.

Felvetettem neki azt is amit itt is írt valaki, hogy reggel vagy délután ő menjen a gyerekekkel, de azt mondta, hogy kizárt, nem tudja átszervezni a napját. Ez mondjuk igaz is, mert 7.30-16.30-ig dolgozik. A hozzá legközelebbi suli is 1 órányira van a munkahelyétől és akkor még ott a másik kettő.

2022. júl. 18. 11:03
 24/38 anonim ***** válasza:
63%

"ha spóroláson kell gondolkodni, akkor nem elég." ez viszont nem feltétlen állja meg a helyét. Én is sportolok pedig lányommal ketten vagyunk és 700at haza viszek.

Van kocsi, motor, kutya...barmikor kellhet nagyobb összeg. Emellett jó ha van a gyerekre is megtakarításom.

22 3 gyereknek 3 kocsi és ház? 🤣 Ne viccelj már, hol élsz Te is.

2022. júl. 18. 12:29
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Férj : ezentúl csak havi 1x járj fodrászhoz szívem

Te: rendben, köszi, eddig nem jártam, de jól fog esni ezután ez a plusz kényeztetés 😉

2022. júl. 18. 12:33
 26/38 anonim ***** válasza:
40%

24. Azért csinál az ember gyereket hogy annak rossz élete legyen?

Annak mi értelme hogy 18 évesen elengeded az üres kezét?

Nem az lenne a cél hogy minél többet tudj neki adni?

Egyébként meg magyarban ma ezek úgynevezett “alap elvárások” mindenki felé.

2022. júl. 18. 12:50
 27/38 anonim ***** válasza:
57%

24*

26os. Alap elvárások jah...almodni lehet. Saját lakást venni se egyszerű jelenleg nem még a gyerekeknek külön.

Nem mellesleg engem se támogattak a szüleim mégis megvan mindenem, mert tettem érte.

Az Én gyerekem miatt meg ne aggódj, megvan mindene és meg is lesz!

Az meg, h nem vesz valaki házat meg autót a gyereknek még nem azt jelenti, h rossz élete lesz vagy nem támogatják..!

2022. júl. 18. 13:03
 28/38 anonim ***** válasza:
65%

ez nagyon vicces 26-os, akkor ha egy csoffadt panelt akarok a gyereknek, akkor az alsó hangon 90 millió 3-nál, ha 18 év alatt kell összeszedni akkor havi 400-450 ezret kell csak a lakásra félrerakni ha nem változnak az árak.

Nyilván alap 😂

2022. júl. 18. 13:11
 29/38 anonim ***** válasza:
0%
Jó hát más a felfogás ti dolgotok.
2022. júl. 18. 13:32
 30/38 anonim ***** válasza:
94%
#27 igaz. Egy szülő amelyik odafigyel a gyerekeire, elérhető emocionálisan, tesz azért hogy örömet okozzon nekik, élményeket ad, varázslatossá teszi az ünnepeket sokkal többet ér, mint az hogy a segge alá toljon mindent. Persze a kettő keveréke sem rossz. De olyat is ismerek, ahol a szülők simán megtehették volna, hogy megadjanak mindent a gyerekeknek, de nem, csak azért, hogy “az életre neveljék őket”. Ezzel sem értek teljesen egyet, de tényleg talpraesett srácok lettek mondjuk az igaz.
2022. júl. 18. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!