Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem nem érti, hogy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem érti, hogy mi esett nekem ebben az egeszben rosszul. Szerintetek is én fújom fel a dolgot?

Figyelt kérdés

A férjemmel megpróbáljuk kitalálni, hogy kicsit többet tudjuk spórolni. 3 gyerekünk van. Ő dolgozik, én most gyesen vagyok a 8 éves fiunkkal. Eddig is vezettem a kiadásokat, mindent megbeszéltem vele, semmit nem titkoltam el előle. Szombaton a gyerekek anyuéknál voltak, így leültünk ötletelni. Mint kiderült a férjem egész akciótervet készített, hogy én még min tudnék spórolni, ráadásul olyan kiadásokon szeretett volna visszavenni, amikre én nem is költöttem. Az egész helyzet és a stílus olyan megalázó volt. Úgy néz ki, egyáltalán nem is ismer engem. Például közölte, hogy egy két alkalmat a fodrásznál és a kozmetikusnál igazán kihagyhatnék, nem nagy durranás az amit csinálnak és azzal már egy csomót spórolnék. Csak lestem rá és elsírtam magam.

Elmondtam neki, hogy mi a bajom, de nem igazán érzi magát ebben hibásnak engem viszont megrótt, hogy nem tudom beosztani a pénzt.

2022. júl. 18. 08:38
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
87%
nem spórolni kell, hanem jobban fizető munkát nézni. ha az igényeitek magasabbak, akkor nincs más út. Spórolás a nyomorgással egyenlő. Az pedig csak egy ideig óráig tűrhető, aztán a tököd tele lesz vele.
2022. júl. 18. 09:35
 12/38 anonim ***** válasza:
56%

Hát aki parasztnak csinál gyereket, ráadásul 3dbot azt nem tudom sajnálni.

Csóróságra minek kell három gyerek?

Kettő nem lett volna elég?

Szerencsétlenek a nulla alól indulnak majd.

Elképesztő felelőtlen rossz emberek vagytok Mindketten.

Szégyelljétek magatokat!

Lehet lepontozni akkor is azok, csak a gyerekeket sajnálom ilyenkor.

2022. júl. 18. 09:38
 13/38 anonim ***** válasza:
80%
Le lehet pontozni 12-est, de igaza van. Nem tudom hogy lehet így élni. Annyi ilyen sztorit olvasok itt. Feleség teljesen ki van szolgáltatva a férjnek, retteg tőle, jajj ő csak 10ezret mer költeni magára és azt is csak mert nagyon muszáj, de azért ott a 3 gyerek.
2022. júl. 18. 09:56
 14/38 A kérdező kommentje:

10 éves a legnagyobb.

Nem csóróságról van szó. A havi bevételünk így 450-500E ezt nem mondanám kevésnek.

Saját házam van, hitelünk nincs. Itt nem azzal van baj, hogy az éhhalál szélén állnánk, hanem azzal, hogy én addig azt hittem szeretjük és ismerjük egymást. Erre kiderült, hogy 24 év sem volt arra elég, hogy feltűnjön neki vagy érdekelje, hogy soha nem jártam kozmetikusnál és fodrásznál.

2022. júl. 18. 09:59
 15/38 anonim ***** válasza:
91%

"Erre kiderült, hogy 24 év sem volt arra elég, hogy feltűnjön neki vagy érdekelje, hogy soha nem jártam kozmetikusnál és fodrásznál."

Hát csak gratulálni tudok ahhoz, hogy neked meg nem tűnt fel, hogy kb. ennyire érdekled.

Ezek után kénytelen vagyok megkérdezni, hogy ezt:

"én addig azt hittem szeretjük és ismerjük egymást"

mire alapoztad?

2022. júl. 18. 10:00
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el járni akkor 😉
2022. júl. 18. 10:00
 17/38 anonim ***** válasza:
87%
A 450-500 5 főre kevés, amúgy nem számolgatnátok. És ha lelép mi lesz?
2022. júl. 18. 10:03
 18/38 anonim ***** válasza:
20%
Azért 15-ös, az hogy nem érdekli, hogy járt-e fodrásznál nem degradálja a szerelmüket. Szerintem csak rástresszeltél erre kérdező, azért ez nem megcsalás.
2022. júl. 18. 10:04
 19/38 anonim ***** válasza:
73%
Nem megcsalás, csak a férj szarik rá.
2022. júl. 18. 10:06
 20/38 anonim ***** válasza:
90%

"A havi bevételünk így 450-500E ezt nem mondanám kevésnek."

Az 5 főre? Ez igencsak kevés.

2022. júl. 18. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!