Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem nem érti, hogy mi esett nekem ebben az egeszben rosszul. Szerintetek is én fújom fel a dolgot?
A férjemmel megpróbáljuk kitalálni, hogy kicsit többet tudjuk spórolni. 3 gyerekünk van. Ő dolgozik, én most gyesen vagyok a 8 éves fiunkkal. Eddig is vezettem a kiadásokat, mindent megbeszéltem vele, semmit nem titkoltam el előle. Szombaton a gyerekek anyuéknál voltak, így leültünk ötletelni. Mint kiderült a férjem egész akciótervet készített, hogy én még min tudnék spórolni, ráadásul olyan kiadásokon szeretett volna visszavenni, amikre én nem is költöttem. Az egész helyzet és a stílus olyan megalázó volt. Úgy néz ki, egyáltalán nem is ismer engem. Például közölte, hogy egy két alkalmat a fodrásznál és a kozmetikusnál igazán kihagyhatnék, nem nagy durranás az amit csinálnak és azzal már egy csomót spórolnék. Csak lestem rá és elsírtam magam.
Elmondtam neki, hogy mi a bajom, de nem igazán érzi magát ebben hibásnak engem viszont megrótt, hogy nem tudom beosztani a pénzt.
Autista, ADHD-s. Szegregélt suliba került, ami szuperül bevált, elkezdett beszélni is, így már viszont a gyerekek sulijait és a munkát nem tudtam összeegyeztetni és fel kellett mondanom. Reggel nem értem be 8-ra, ha meg később kezdtem, nem értem mindenkiért oda fél hatig. Az 6 órás volt.
Nem létező kiadasokból nem tudok visszavenni.
Olyan volt az egész, mintha engem okolna, hogy sok a kiadás, pedig külön magamra csak havi 10E körül költök, ezt is egészségügyi okokból.
Neki milyen a munkaideje? Nem opció, hogy reggel te viszed őket, délután ő megy értük? (Nálunk így van, én viszem, ő hozza a gyereket).
Ha tételesen vezeted, nincs is ilyen kiadás akkor meg dugd az orra alá a papírt, hogy hogyan csökkenjen, ami nincs is. Ott a papír, kap egy tollat, számolgadson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!