Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az,amit elfojtasz magadban?

Semmit, magamat adom mindig, ha nem tetszik a páromnak akkor lehet mennie amerre lát.
Minek sanyargassam magam?
Miért kellene magamat büntetnek bármi/bárki miatt? Mert aki elfojt magában dolgokat ezt teszi…
És amíg nem ismeri el változtatni sem tud.

Ne vágyjak drogra, ne vágyjak szabadságra, ne vágyjak lógásra, szerelemre, adrenalinra kalandokra izgalmakra, filmeszerű életre, hanem tanuljak dolgozzak sportoljak legyek barátokkal kiranduljak nyaraljak mint a normalis emberek.
Es próbáljak már ettol boldog lenni, meg ebben látni az élet értelmét.
Már egészen leegyszerusitve is probáltam ezt megoldani magamban.
Hogy én pl sajnálom az időmet ha mosogatassal takaritassal megy el, mert bakker egyszer élünk!!, másnak meg az egész élete a mosogatás takarítás. Es ő boldog mosogatás közben, így teljes, én meg nem a mosogatastol vagyok boldog. Nekem hatalmas nehézség a drága időmből lecsípni, hogy ne történjen semmi csak mosogatok.
Képletesen értem.
Alig vagyok képes beilleszkedni a társadalomba ebbe a rendszerbe :(

Van egy rakás energiàm, nem tudom kihasználni napi sporttal sem ( akár többször többféle ).
Az energia àtcsap ingerultsegbe ☹️

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!