Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfojt a párom, minden tíz percben hív a munkahelyemen is. Azthiszem már nem bírom, van visszaút?
Napi 9 órát dolgozom, abból nincs húsz perc nyugtom sem.
Amennyiben eltűnök húsz percre felhív,mit csináltam és elkell magyarázzam,folyton mindenről beszámolót kell tartanom.
Elvárja,hogy bármi dolgom van, ügyfél melett is vegyem fel a telefont és legalább szóljak,hogy hívjon később.
Azthittem megtaláltam az igazit,minden megvolt benne amire vágytam,nem tudtam jobbat elképzelni viszont megkaptam a rossz oldalt,az elfojtást ami a halálom. Aztmondja,ő ilyen vagy tudok ezzel élni vagy ne kínozzuk egymást.
Szeretem,nem akartam elengedni de megfulladok.
Pedig el kell engedned, mert így nem lehet élni. Semmi kompromisszum készség nincs benne. Ő ilyen,aztán kész, megszoksz vagy megszöksz...hát kössz. Az lett volna normális, ha valamennyit ő is enged, pl. munkaidőben nem hívogat csak ha mondjuk ebédelsz vagy ilyesmi.
Na mindegy, így ugyrott is az a dolog, hogy ő lenne a nagy Ő.
Nem kötelező felvenni ám azt a telefont!
Oszt' ha reklamál érte, hátnabumm..."te ilyen vagy és vagy tud ezzel együtt élni, vagy ne kínozzátok egymást" (éérteed?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!