Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfojt a párom, minden tíz percben hív a munkahelyemen is. Azthiszem már nem bírom, van visszaút?
Napi 9 órát dolgozom, abból nincs húsz perc nyugtom sem.
Amennyiben eltűnök húsz percre felhív,mit csináltam és elkell magyarázzam,folyton mindenről beszámolót kell tartanom.
Elvárja,hogy bármi dolgom van, ügyfél melett is vegyem fel a telefont és legalább szóljak,hogy hívjon később.
Azthittem megtaláltam az igazit,minden megvolt benne amire vágytam,nem tudtam jobbat elképzelni viszont megkaptam a rossz oldalt,az elfojtást ami a halálom. Aztmondja,ő ilyen vagy tudok ezzel élni vagy ne kínozzuk egymást.
Szeretem,nem akartam elengedni de megfulladok.
>Aztmondja,ő ilyen vagy tudok ezzel élni vagy ne kínozzuk egymást.
Ez elfogadhatatlan. A kompromisszumkészség a hatékony problémamegoldás egyik alapköve, ami meg a párkapcsolat egyik alapköve. Enélkül nem fog működni a kapcsolat.
Én először erre figyelmeztetném a páromat: ezt gondolja át, mert ilyen hozzáállással, hogy ő eleve kizárja a változtatás lehetőségét, a kapcsolatnak nincs jövője. Felajánlanám neki a segítséget, amit csak kell, de ebben nem engednék.
Ha továbbra is határozottan így gondolja, akkor egyszerűen úgy csinálnám, ahogy nekem jó: akkor venném fel, amikor kényelmes, amúgy meg nem. Nem hagynám, hogy veszekedjen velem erről, nem fogadnám el a hisztit, empatikusan és higgadtan tartanám magam ahhoz, ami szerintem az egészséges viselkedés.
Ha ez sem hoz eredményt, akkor hagynám az egészet.
Magyarázkodna a fene, reggel kikapcsolom a telefont, munkaidő után be, és pont.
ÉS ha egyszer is szóvá tenné, repülne a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!