Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megfojt a párom, minden tíz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfojt a párom, minden tíz percben hív a munkahelyemen is. Azthiszem már nem bírom, van visszaút?

Figyelt kérdés

Napi 9 órát dolgozom, abból nincs húsz perc nyugtom sem.

Amennyiben eltűnök húsz percre felhív,mit csináltam és elkell magyarázzam,folyton mindenről beszámolót kell tartanom.

Elvárja,hogy bármi dolgom van, ügyfél melett is vegyem fel a telefont és legalább szóljak,hogy hívjon később.

Azthittem megtaláltam az igazit,minden megvolt benne amire vágytam,nem tudtam jobbat elképzelni viszont megkaptam a rossz oldalt,az elfojtást ami a halálom. Aztmondja,ő ilyen vagy tudok ezzel élni vagy ne kínozzuk egymást.

Szeretem,nem akartam elengedni de megfulladok.

2017. szept. 22. 11:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Xard le ha hív. Majd ha hazaértél beszéltek.
2017. szept. 22. 15:21
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

>Aztmondja,ő ilyen vagy tudok ezzel élni vagy ne kínozzuk egymást.

Ez elfogadhatatlan. A kompromisszumkészség a hatékony problémamegoldás egyik alapköve, ami meg a párkapcsolat egyik alapköve. Enélkül nem fog működni a kapcsolat.

Én először erre figyelmeztetném a páromat: ezt gondolja át, mert ilyen hozzáállással, hogy ő eleve kizárja a változtatás lehetőségét, a kapcsolatnak nincs jövője. Felajánlanám neki a segítséget, amit csak kell, de ebben nem engednék.

Ha továbbra is határozottan így gondolja, akkor egyszerűen úgy csinálnám, ahogy nekem jó: akkor venném fel, amikor kényelmes, amúgy meg nem. Nem hagynám, hogy veszekedjen velem erről, nem fogadnám el a hisztit, empatikusan és higgadtan tartanám magam ahhoz, ami szerintem az egészséges viselkedés.

Ha ez sem hoz eredményt, akkor hagynám az egészet.

2017. szept. 22. 15:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
ebből pedig külön út lesz mert megőrülsz. Én is megőrülnék -.-
2017. szept. 22. 15:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Miért hagyod? Miért veszed fel? miért számolsz be? Velem egyszer csinálná meg, aztán elmagyaráznám neki ez így nem megy, ha nem értette meg, akkor ott az ajtó. Ha munkában ezt megcsinálja akkor mi van munka után? Nem mehetsz sehova külön? nem lehetnek külön programok, barátok? Mi van,ha munka után nemhaza mész hanem beültök munkatársakkal kávézni, vagy napközben felhívott valaki,hogy nem tudok e beülni munka után kávézni,akkor elkéredzkedsz tőle? Azon is hisztizik?
2017. szept. 22. 17:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Már azon is kiakadtam, hogy csak olvastam.
2017. szept. 22. 23:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Az olyan férfi aki nem tudja magát megváltoztatni egy nőért akit szeret az menjen a fenébe. Önző paraszt.
2017. szept. 23. 08:53
 17/17 anonim ***** válasza:
65%

Magyarázkodna a fene, reggel kikapcsolom a telefont, munkaidő után be, és pont.

ÉS ha egyszer is szóvá tenné, repülne a fenébe.

2017. szept. 24. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!