Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar tenni a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar tenni a kapcsolatunk előre lépéséért?

Figyelt kérdés

A párommal 6 éve vagyunk együtt, ebből 4 éve együtt is vagyunk. Mind a ketten 29 évesek vagyunk. A párom annak idején a középiskolát abba hagyta, inkább elment dolgozni. Azóta sincs iskolai végzettsége csak a 8 általános. Amivel nincs is probléma, sokan vannak ezzel így. A mai világban úgy gondolom, hogy végzettség nélkül nagyon nehéz jó munkát találni. A párom alkalmi munkákat végez. Dolgozott építő iparban már többször is. Több hónapot tölt itthon. Majd egy pár hónapot megint dolgozik. Többször mondtam már neki, hogy estin iratkozzon be egy iskolába szerezzen érettségit. Csinálja meg a jogosítványt. Majd szerezzen szakmát. Persze ebből nagy veszekedések vannak általában, ugyanis mikor megismertem akkor is 8 általános végzettsége volt, ha akkor elfogadtam, akkor most mi ezzel a problémám. Persze elfogadtam, de azt hittem, hogy lesz valami előrelépés. Lassan szeretnék gyereket vállalni. Így nagyon nehéz, hogy lényegében állandó bevételem csak nekem van. Még az ismerkedésünk előtt én vásároltam egy lakást, amin hitel is van. Azt is fizetem. Szívesen elmennék nyaralni is, szívesen mennék moziba, éterembe. Így nagyon nehéz, hogy spórolni kell, hogy azokban a hónapokban is stabil legyen a bevételem mikor a párom egy napot sem dolgozik.

Kezdem azt érezni, hogy csak nyűg ez a kapcsolat. Persze szeretem a páromat, csak nem értem, hogy miért lenne nehéz elvégezni egy iskolát. Amivel találhatna magának stabil munkát. Többször át beszéltük már a baba dolgot is, hogy én ilyen helyzetben nem vállalom. Azt mondta ne féljek, majd ki megy külföldre dolgozni, és biztosítva van a megélhetésünk. Én a gyermekemnek apukát akarok, nem olyat aki havonta 2 napot lát. Persze én vagyok a rossz, meg nekem semmi nem jó.

2022. júl. 12. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom hogy így kell élned.

Nem fog változni és ezt szerintem te is érzed. Neki ez megfelel ami van te pedig elpazarolod az éveidet.

Tudom nem könnyű de az életben nem csak egy embert szerethetünk.

Jönne idővel más.

2022. júl. 12. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, már rég szakítottam volna egy ilyen semmirekellő palival, nem az iskolai végzettsége miatt, hanem az élethez való hozzá állása miatt. Egy jó tanácsot fogadj meg, ne szülj neki, mert egyedül magadra számíthatsz. Hónapig nem dolgozik.... és te tartod el... Szégyen.
2022. júl. 12. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy otthon hagyna egyedül a gyerekkel, nem valami stabil jövőkép. Külföldön is csak alkalmi/szezonmunkát találna.
2022. júl. 12. 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért csinálod 6 éve?

Arany élete van, betette a seggét a lakásodba, néha dolgozik, nyilván nem lehet vele jövőt tervezni.

2022. júl. 12. 21:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ő semmit nem tesz ezért.

A hitelt egyedül fizeted, ő dolgozik, amikor tud/kedve szottyan.

Azért az, hogy nincs egy érettségije, szerintem borzasztó gáz. Diploma nem kell, de aki egy érettségit nem tud megcsinalni, azzal biztosan nem állnék szóba.

Hogy kerületek egy társaságba, ahol megismerkedtetek? Igazából már borítékolható volt, hogy ha a sulit abbahagyja és x idő múlva nem megy vissza, akkor sosem. Nagyon sokáig huztad ezt. Ha most ki lépsz, meg van lehetőséged ismerkedni és család is összejöhet, de én biztosan nem szülnek ebbe a kapcsolatba. Minek, hogy két gyereket tarts el?

25N

2022. júl. 12. 22:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Egy edző teremben ismerkedtünk meg. Ő ott dolgozott akkor recepciósként.

A barátnőim is mondják, már régóta hogy csak elpazarolom az éveimet. De nagyon nehéz kilépni ebből a kapcsolatból. Sajnos hamarosan ha nem történik változás, akkor szakítás lesz a vége. Egyre több a veszekedés, feszültség közöttünk.

2022. júl. 12. 22:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez borítékolható, hogy nem fog változni. Ebben a korban van az embernek a legtöbb energiája és türelme, ha most eddig nem szánta el magát arra, hogy fejleszti magát, akkor később sem fogja. Abban igaza van viszont, hogy te így fogadtad el öt és nem hinni kellett volna benne, hogy változni fog, hanem beszélni vele erről és ha x időn belül nem történik változás, akkor tovább állni.

De itt vagy 29 évesen, a legszebb eveid teltek el ebben a sehova nem jutó kapcsolatban. Mikor lépnel ki, ha nem most? Meddig és mire szeretnél meg várni? Hat éve vársz. HAT ÉVE.

2022. júl. 12. 22:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Jól látták a barátnőid, éveket pazaroltál rá.
2022. júl. 12. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!