Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért az anyámmal akar jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az anyámmal akar jobban lenni?

Figyelt kérdés

A barátom, nagy barátságban van az anyámmal, és ha meg bánt az anyám vagy bármit hibázik védi, miért vele akar ennyire jobban lenni, miért nem velem? És miért nem engem véd az anyámnál, miért őt védi nálam?

Más is járt már így?

2022. júl. 12. 10:24
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Amugy nem látná anyámat hisztizni mert amint modomba állt, egyből dobbantottam tőle nagyon korán, mert tönkre tette az idegrendszeremet egy kontroll mániás érzelmi manipulációs nő. És inkább élek rossz anyagi körülmények között mintsem anyámmal, aki még ilyen bagater, dologba is bele szól, hogy minek sétálgatok a párommal egy szürke faluban amiben semmi látni való nincs címmel, és minden bagater dologba bele szól, és fenn akad, és igen ezek miatt a dolgok miatt, teljesen tönkre tett már kora fiatalon idegileg, mert amíg én leszartam valamit, ő nem, amíg én valamire csak legyintettem ő kiabált és balhézott velem, ezért is menekültem el tőle.
2022. júl. 12. 12:00
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne menekülj olyanhoz, aki nem érdekel, unalmas, és csak a 4 fal között akar ülni veled egy filmmel.
2022. júl. 12. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!