Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tűnt el a szex a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnt el a szex a kapcsolatunkból?

Figyelt kérdés

Huszonévesek vagyunk, 1.5 éve házasok, és a szexuális életünk gyakorlatilag megszűnt.

Kisebb-nagyobb nyaralások alkalmával szeretkezünk többször (ezeket úgy érzem élvezi), de otthon szinte teljesen abbamaradt, és ez engem baromira zavar.

Úgy érzem a feleségem egyáltalán nem akar velem együtt lenni.

Nem hagytam el magam, rendszeresen sportolok, csak fogytam és izmosodtam mióta együtt élünk.

Hétközben rengeteget dolgozik, azt feladtam, de hétvégente még rátudtam venni néha, de az elmúlt 2 hétben semmi.

Mindig csak én kezdeményezek szexet, ő soha.

Ma este megpróbáltam hozzábújni, csókolgatni, de a csókokat vicceskedve visszautasította, majd miközben öleltük egymást, hirtelen megsértődött és dühös lett, mert tegnap megbántottam egy szerintem aprósággal. Ezt az apróságot reggel megbeszéltük, elnézést kertem este azonnal utána es reggel is, és eltöltöttünk egy tök jó közös napot, majd most, amikor épp lenne időnk és energiánk szeretkezni, elővette megint, így megint nem lesz szex.

Nagyon megbántott, szomorú és dühös vagyok, egyszerűen egészségtelennek tartom hogy a húszas éveim közepén megszűnt a szexuális életem.

A kapcsolatunkat egyébként kitűnőnek érzem, és nem akarok nagyképű lenni, de tényleg jól nézek ki, azzal biztosan nincs gond, ez visszatérő probléma is volt a kapcsolatunkban, mert nem érzete magát biztonságban az elején a környezetemben levő lányok viselkedése miatt, csak mióta látja, hogy tényleg nem csalnám meg.

Elnézést, ha össze-vissza írtam, szomorú vagyok.

2022. júl. 10. 20:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet van neki másik bikaja is?
2022. júl. 10. 20:47
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs gyerek válás.

Gyerektol menekulj mi t a tűztől.

2022. júl. 10. 20:48
 3/18 A kérdező kommentje:

Eszembe jutott, de akkor napközben csinálhatják max, a cégen belül, mert 6-7-8ra mindig hazajön.

Több céges telefonja van egyébként.

Mesélt egy bugyuta történetet, hogy egyszer megölelte egy férfi kollégája, amit a külföldi managere nem értett, és azzal fenyegette, hogy elküldi a fotót nekem.

Nem igazán értettem a történetet, de hozzátartozik ez is az igazsághoz.

2022. júl. 10. 20:51
 4/18 anonim ***** válasza:
70%

Ez dorditva van ha igy is lenne hogy 3.van a dologban

Nem egy 3.miatt ritkul a szex, hanem a rossz szex miatt jön képbe egy 3.

Amugy miert pisognak a férfiak es miert nem szakitanak/válnak?

2022. júl. 10. 20:53
 5/18 anonim ***** válasza:
44%

*fordítva

*picsognak

2022. júl. 10. 20:53
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
Hidd el hogy a legszebb férfit is lehet nem kívánni. Ezt legfőképpen valami degenerált viselkedés váltja ki, vagy több kicsi történet ami felgyülemlik.
2022. júl. 10. 21:08
 7/18 anonim ***** válasza:
Ez nem házasság,vàlnék rögtön.. semmi értelme.
2022. júl. 10. 21:38
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül kell harmadik, egyszerűen a legtöbb ember pár év után megunja a másikat. Nem szeretnek dolgozni a kapcsolatokon, újat akarnak. Nekem is volt ilyen kapcsolatom. 1 évig húzta a dolgot, aztán közölte, hogy nem érzi már, amit kéne, kipróbálná másokkal is a szexet. Szétmentünk, aztán azóta is sír, hogy ilyen normális pasit soha többé nem talál. Szóval, nyújthatsz jelenleg bármit, ha ő új embert akar.

Amit viszont tanácsolnék: SEMMIKÉPP SE LEGYEN GYEREK! Szenvedni fog ebben. És nyugodtan nézz ki magadnak te is valami új jelöltet, mert előbb-utóbb a nő is ezt fogja tenni.

2022. júl. 10. 21:49
 9/18 A kérdező kommentje:
Az jutott közbe eszembe, hogy korábban panaszkodott néha, hogy kevés számára az előjáték, és néha fájdalmas számára a szex, akkor valószínű béna voltam, és elege lett?
2022. júl. 10. 21:52
 10/18 anonim ***** válasza:
Ismétlem: Tényleg engedj el a részedről mindent. Kereshetsz okokat és kifogásokat, de felesleges. Ha annyira ez zavarta volna, akkor próbál rá megoldást keresni. Vagy ettől függetlenül is élvezni. Nem átlagos a méretem és volt olyan lány, akinek fájt néha. Ettől függetlenül, ez sosem volt igazán probléma, mert szeretett és engem akart.
2022. júl. 10. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!