Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom regisztrált Tinderre, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Láttam az e-mailjei között, hogy hitelesítése az e-mailjét tinderre, tehát regisztált. 3 napja jött ez az üzenete. Kíváncsiságból, hátha megtalálom őt, regisztráltam kamu fiókkal, és nekem is jött ilyen hitelesítő üzenet. Őt nem találtam meg rajta, valószínű ő is kamu fiókról lehet.
Ti szembesítenétek ezzel? Rákérdeznétek, hogy mégis minek regisztrált? Ez már szakító ok lehet?
Igazából nagyon fáj, hogy ezzel szembesültem, félek, hogy elveszítem.
2022. júl. 6. 00:29
21/24 anonim válasza:
Amúgy az utóbbi időben észre vettél rajta valamit kérdező ami miatt felregisztrált tinderre? Pl: sok veszekedés, kevesebb kommunikáció, de az is lehet hogy csak unalomból regisztrált fel. Nekem is tegnap badoon szembejött olyan csaj aki kapcsolatban van de ő badoon barátokat keres. Akkor kapcsolatot hol keresett vagy lényegesebb hogy hol talált ha barátjai nincsenek? :D Be is írtam neki hogy kamus vagy! :D :D Lehet a te élettársad is barátokat keres tinderen. Bár ki tudja!
24/24 A kérdező kommentje:
Szakítottunk.
2023. jan. 13. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!