Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom regisztrált Tinderre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom regisztrált Tinderre, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Láttam az e-mailjei között, hogy hitelesítése az e-mailjét tinderre, tehát regisztált. 3 napja jött ez az üzenete. Kíváncsiságból, hátha megtalálom őt, regisztráltam kamu fiókkal, és nekem is jött ilyen hitelesítő üzenet. Őt nem találtam meg rajta, valószínű ő is kamu fiókról lehet.

Ti szembesítenétek ezzel? Rákérdeznétek, hogy mégis minek regisztrált? Ez már szakító ok lehet?

Igazából nagyon fáj, hogy ezzel szembesültem, félek, hogy elveszítem.

2022. júl. 6. 00:29
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Illetve annyit mondott csak, hogy ő nem használt ilyen alkalmazásokat mióta együtt vagyunk, nem is érti.
2022. júl. 6. 18:53
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Kamuzik.
2022. júl. 6. 19:35
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Érzed, hogy hazudik. Mi kell még? Hogy egy csajból húzd ki a közös ágyatokban?

Szerintem regisztrál, összejön valakivel, aztán ghostingol mikor megunja. A fiókot törli.

Aztán újra regisztrál....

2022. júl. 6. 20:48
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

11: Biztos a manók beléptek a telefonjára és regisztráltak helyette!

Viccet félretéve: Barátod társkeresőzik, amikor kérdőre vontad hazudott, így egy szavát se hinném. Helyedben átértékelném a kapcsolatot és szakítanék, mert későbbiekben is ki fogja használni naivitásod, és hatalmasat fogsz koppanni.

2022. júl. 6. 21:48
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Az jutott eszembe, hogy ha tényleg energiát akarsz ebbe fektetni ( bár nekem nem lenne idegzetem) akkor kérd meg egy jó barátodat akit nem ismer, hogy írjon rá. Vagy csinálj egy kamu insta/face-t aztán szép lassan derítsd ki, hogy vevő-e az ismerkedésre.
2022. júl. 6. 23:27
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom keresi a fiatalabb lányokat mivel őket kívánja ilyen ez sajnos. Mai világban nincsenek halálig tartó párkapcsolatok, ha van az is csak egy pár nem sok. Mindenesetre sajnállak! Amúgy nő vagy férfi vagy kérdező?
2022. júl. 7. 20:35
 17/24 A kérdező kommentje:
Fiatalabb lányokat? 😀 24 évesek vagyunk mindketten.
2022. júl. 7. 21:59
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, a lényeg, hogy ismerkedik melletted és meg a képedbe is képes hazudni emiatt. Szerintem te is tudod, hogy nem ezt az embert keresed…

24N

2022. júl. 7. 22:32
 19/24 A kérdező kommentje:
Pontosan tudom.
2022. júl. 8. 00:35
 20/24 anonim ***** válasza:
17%
25-30 évesen már vannak olyanok akik a 15-17 éves lányokra buknak, 40 évesen meg főleg hiszen 17-22 év között a legszebbek a lányok szerintem és újra akarják a régi jó érzést élni azért lépnek ilyenkor félre. Bár ezt a férfiak csinálják a nők is visszaszoktak lépni de ők szerintem más miatt, ott inkább a pénz az ami dukál.
2022. júl. 8. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!