Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom regisztrált Tinderre, mit tegyek?
Láttam az e-mailjei között, hogy hitelesítése az e-mailjét tinderre, tehát regisztált. 3 napja jött ez az üzenete. Kíváncsiságból, hátha megtalálom őt, regisztráltam kamu fiókkal, és nekem is jött ilyen hitelesítő üzenet. Őt nem találtam meg rajta, valószínű ő is kamu fiókról lehet.
Ti szembesítenétek ezzel? Rákérdeznétek, hogy mégis minek regisztrált? Ez már szakító ok lehet?
Igazából nagyon fáj, hogy ezzel szembesültem, félek, hogy elveszítem.
Érzed, hogy hazudik. Mi kell még? Hogy egy csajból húzd ki a közös ágyatokban?
Szerintem regisztrál, összejön valakivel, aztán ghostingol mikor megunja. A fiókot törli.
Aztán újra regisztrál....
11: Biztos a manók beléptek a telefonjára és regisztráltak helyette!
Viccet félretéve: Barátod társkeresőzik, amikor kérdőre vontad hazudott, így egy szavát se hinném. Helyedben átértékelném a kapcsolatot és szakítanék, mert későbbiekben is ki fogja használni naivitásod, és hatalmasat fogsz koppanni.
Teljesen mindegy, a lényeg, hogy ismerkedik melletted és meg a képedbe is képes hazudni emiatt. Szerintem te is tudod, hogy nem ezt az embert keresed…
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!