Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kérjem meg a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjem meg a páromat ,hogy takaritsa el maga után a WC-t?

Figyelt kérdés
A párom nagyon kedves és rendes férfi ,de egy kisebb gond van vele. Elmegy toalettre és koszosan hagyja maga után a WC-t. Úgy értem nem kefeli ki ha olyan marad nagyvece után … már párszor észrevettem hogy úgy hagyta ,csak nem tudom hogyan mondjam meg neki hogy ne legyen annyira kínos . Le cseszni nem szeretném mert nem olyan nagy dolog csak szépen megkérni

2022. júl. 5. 11:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%
Béla, véletlenül úgy felejtetted a WCt. Intézd el kérlek :)
2022. júl. 5. 13:34
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

Pista, légyszi takarítsd le a wc-t, én biztos nem fogom utánad.

Nem mindegy milyen hangsúllyal mondod. Lehet kedvesebben is közölni.

Ha háborog, hogy márpedig ő nem, na akkor te is válaszolhatsz durvábban: Na nehogymár utánad takarítsak, nem vagyok a cseléded. Stb.

Mindenképpen szólj.

Én a férjemnek a mai napig szólok, ha valamit pl. nem visz ki maga után. Megmondom neki, hogy majd a bejárónő kiviszi biztos. Jah nem, mert nincs bejárónőnk, és én sem vagyok az.

2022. júl. 5. 13:47
 13/18 anonim ***** válasza:
96%
Rezső bmeg , már megint elfelejtetted lehúzni a szarodat, 2 MP-belül nem takarítod el lefotózom anyàdèknak,és kicserèlem rá a Facebook profilképed!!!
2022. júl. 5. 13:54
 14/18 anonim ***** válasza:
92%
Hát én férfiként nem csak hogy rendet hagyok magam után, de még a wct is kipucolom heti 2*, ha probléma van többször is.
2022. júl. 5. 13:58
 15/18 anonim ***** válasza:
80%
Egyszerűen nem értem, a farkát magadba engeded meg leszopod, de a vécé már túl kényes téma, hogy felhozd. Akkor takarítsd ezután is utána, ha nem szólsz neki.
2022. júl. 5. 14:05
 16/18 anonim ***** válasza:
89%

Felnott emberekkent nem kene ennek cikinek lenni. Nem kisgyerekek vagytok, hogy pironkodni kelljen...

Nalunk is volt, hogy ugy hagyta, szoltam neki, hogy Kicsim, kerlek legkozelebb takaritsd le magad utan a wc-t, mert kakis maradt.

Ebben semmi extra nincs. Ha egyutt eltek, fogtok ennel gazabb dolgokkal is talalkozni, es mindent meg kell tudni beszelni.

2022. júl. 5. 15:52
 17/18 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos az en tesoim is ilyenek, fel se merul bennuk hogy ne hagyjak ugy. Ebbol kiindulva eleg szepen szolni hogy te igy szoktad, teged igy tanitottak es neked jobb erzes ugy. Ennyi
2022. júl. 5. 17:20
 18/18 anonim ***** válasza:
De igénytelen pasid van. Szégyen
2022. júl. 6. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!