Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamit tanács? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy párom 6éve .rendszeresen nem beszél normálisan akármit mondok mindig mindennel van valami baja
Lekezelően válaszol pedig mindent megcsinálok neki. Dolgozok főzök takarítok a kinti munkákat is én végzem neki semmi dolga csak hogy menjünk munkába es telefonozzon vagy gépezzen
mindenki mással gyönyörűen tud beszelni velem meg nem pont velem lekezelő aki fárad érte és másokkal pedig szépen el tud beszélni ,és egy jó párszor már alazott meg mások előtt .Ha ezt megjegyzem neki én vagyok az idióta a nem normális
Észre sem veszi hogy hogy bánik velem.
Mar gondolkoztam sokszor hogy elkellene menjek egy szakemberhez hogy vajon én csinálok valamit rosszul vagy mi?
Minden kérésére ugrok mindent megteszek és semmi viszonzas cserébe. Szerintetek?
2022. júl. 5. 10:07
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2022. júl. 5. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!