Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatban lévőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban lévőket kérdeznék?

Figyelt kérdés

Ti mennyit beszélgettek a párotokkal és mit csináltok hogy fent tartsátok egymás iránt az érdeklődést?

Mi a párommal nagyon keveset beszélünk.

Napközben 1-1 üzenet hogy hogy van a másik. Délután este pedig talán 20-30 perc beszélgetés. Videóban nagyon keveset beszélünk. Alig látom.

Szexualitás pedig alig alig.

Max.elmondja hogy szexelni szeretne és kíván.

Köztünk nincs olyan hogy képet küld vagy videóban nézzük egymást míg a másik masztizik stb. Én szoktam neki képet videót küldeni. Ő soha.

Hétvégén is mikor nincs munka keveset tudunk a másikról. Nem beszélünk többet.

Találkozni hétvégente de inkább 2-3 hetente szoktunk.

Én igényelném a több kommunikációt mert úgy érzem kezd elmulni a szerelem és sokszor már unom ezt a kapcsolatot.

2022. júl. 4. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, de szerintem ez egyáltalán nem rendes kapcsolat, itt csak időtöltés vagy az illető számára...

Ha vége szakadna sem lenne kár érte.

2022. júl. 4. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Milyen távolság van köztetek? Köztünk két évig volt 80 km, de minden hétvégét együtt töltöttünk és ennél azért többet kommunikáltunk hétközben is. Nyilván napközben nem olyan sokat, mert mindketten dolgoztunk, de munka után azért szakítottunk időt telefonálásra vagy chatre, amennyire tudtunk.
2022. júl. 4. 17:50
 3/5 A kérdező kommentje:

1.én is így gondolom. Hiába mondja hogy szeret. Nem tesz bele a kapcsolatba. Én pedig már bele untam a panaszkodásba és abba hogy eröltessem ezt az egészet.

Sajnos ha vele vagyok sem érzem azt amit kellene. Nem kívánom a szexet sem.

Lassan olyan mintha egy jó barátom lenne.

2.több száz km.

2022. júl. 4. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én amikor tavkapcoslstban voltam, kb 150-200 km volt köztünk. Mindennap beszeltunk, a “szexuális életünk” is jó volt, videochates szex meg ilyesmi.

Ha egy tavkapcsosltban nem megy a kommunikáció, akkor semmi. Mivel a fizikai dolgok nem lehetnek a ti esetetekben a kapcsolat alapjai, ezért a kommunikációnak kene nagyon maxon működni. De nálatok nem megy…

2022. júl. 4. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tuti, hogy van valakije. Hagyd a fenébe, ignorál téged, semmi be veszi az érzéseid, nem akarja a problémát kezelni. Neki ez teljesen jó így ahogy van.
2022. nov. 29. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!