Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért ilyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért ilyen a barátom?

Figyelt kérdés

Lassan 3 hónapja vagyok együtt a barátommal. Eleinte aranyos volt, meghívott magukhoz, bemutatott a családjának, barátainak, én is bemutattam őt otthon.

Aztán egy ideje nem hív el sehova, nem is keres igazából.

Próbáltam vele beszélni, elmondtam neki, hogy mi bánt, de azt mondja, hogy az ő részéről nincsen semmi baj, csak nem nagyon szeret messengeren írni.

Ami eléggé zavaró, mivel egymástól 70km-re lakunk és így nagyrészt csak az egyetemen tudtunk találkozni. De mostanában ott sem sikerül :(

Engem érdekel, hogy mi van vele, de látszólag ő nincs így ezzel :(

Ti mit tennétek a helyemben? Vagy szerintetek miért csinálja ezt?

#távkapcsolat #szakítás #Nem keres a barátom
2022. jún. 3. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván valóan nem érdekled. Szakíts vele, kapsz jobbat.
2022. jún. 3. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Mert ez ennyi volt. Mit hittél, hogy nincs más lány az egyetemen, meg ott ahol lakik?
2022. jún. 3. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is szakíts, ez az egyoldalú erőbefektetés mutatja, hogy nem szeret.
2022. jún. 3. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Még nagyon az elején vagytok (a családnak bemutatás is korai volt, de ez csak az én véleményem) ilyenkor még aktívan érdeklődni kellene egymás iránt.

Az egy dolog, hogy nem szeret messengeren pötyögni, de telefonon sem beszéltek? Az én párom sem szeret pötyögni, de míg távkapcsolatban éltünk, telefonon beszéltünk elég sokat, köztünk is pont 70 km volt.

Akit érdekelsz, keresni fog, akit nem, az keresni fog kifogást.

2022. jún. 3. 19:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem Okes ha a kapcsolat elején ennyire nem keres. Szeintem engedd el lesz aki értékel majd
2022. jún. 3. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

70km, akkor minden hétvégét együtt tudtok tölteni.

Csak egy óra az út... akár hétköznap se gáz találkozni

2022. jún. 3. 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Már nem szeret téged, szakíts vele
2022. jún. 3. 21:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat. Igen, sajnos én is így látom a helyzetet :(
2022. jún. 4. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!