Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért ilyen a barátom?
Lassan 3 hónapja vagyok együtt a barátommal. Eleinte aranyos volt, meghívott magukhoz, bemutatott a családjának, barátainak, én is bemutattam őt otthon.
Aztán egy ideje nem hív el sehova, nem is keres igazából.
Próbáltam vele beszélni, elmondtam neki, hogy mi bánt, de azt mondja, hogy az ő részéről nincsen semmi baj, csak nem nagyon szeret messengeren írni.
Ami eléggé zavaró, mivel egymástól 70km-re lakunk és így nagyrészt csak az egyetemen tudtunk találkozni. De mostanában ott sem sikerül :(
Engem érdekel, hogy mi van vele, de látszólag ő nincs így ezzel :(
Ti mit tennétek a helyemben? Vagy szerintetek miért csinálja ezt?
Még nagyon az elején vagytok (a családnak bemutatás is korai volt, de ez csak az én véleményem) ilyenkor még aktívan érdeklődni kellene egymás iránt.
Az egy dolog, hogy nem szeret messengeren pötyögni, de telefonon sem beszéltek? Az én párom sem szeret pötyögni, de míg távkapcsolatban éltünk, telefonon beszéltünk elég sokat, köztünk is pont 70 km volt.
Akit érdekelsz, keresni fog, akit nem, az keresni fog kifogást.
70km, akkor minden hétvégét együtt tudtok tölteni.
Csak egy óra az út... akár hétköznap se gáz találkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!